Μάριος Γεωργιάδης: "Όταν βγήκε από τη ΜΕΘ, μας είπε ότι..." - Συγκλονίζει ο γιος του Βασίλη Λεβέντη

Οι δραματικές στιγμές του στο νοσοκομείο δίνοντας μάχη με τον κορωνοϊό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μάριος Γεωργιάδης:

Στην εκπομπή «Σήμερα» μίλησε ο Μάριος Γεωργιάδης το πρωί της Παρασκευής (10/12) και αναφέρθηκε στις δραματικές στιγμές που έζησε ο πατέρας του, Βασίλης Λεβέντης για 2,5 μήνες, δίνοντας μάχη με τον κορωνοϊό. Ωστόσο, πλέον είναι καλύτερα και έχει πάρει εξιτήριο.

Οι δηλώσεις του γιου του Βασίλη Λεβέντη για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

«Κατ’ αρχάς δεν περιμέναμε ότι θα περάσει τόσες ημέρες στο νοσοκομείο και κατά δεύτερον δεν ξέραμε εάν θα τα καταφέρει. Όλη αυτή η αγωνία που περάσαμε αυτό το διάστημα είναι κάτι απερίγραπτο. Εύχομαι σε κανέναν να μην το περάσει. Φοβόμουν μη χτυπήσει σε περίεργη ώρα το τηλέφωνό μου από τους εντατικολόγους και έλεγα τι θα ακούσω. Και θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί χωρίς αυτούς ο πατέρας μου δεν θα ήταν στο σπίτι αυτή τη στιγμή».

«Είναι σημαντικό αυτό που είπατε για τον εμβολιασμό και είναι ένα μήνυμα που πρέπει να περάσει στην κοινωνία. Η μητέρα μου ήταν για 10 ημέρες μαζί του, ενώ νοσούσε και δεν κόλλησε. Αν δεν ήταν εμβολιασμένη, ποιος μου λέει ότι δεν θα είχα και τους δύο σε δύο κρεβάτια δίπλα-δίπλα στη ΜΕΘ. Πολύ πιθανά κάποιος να μην τα κατάφερνε».

Για το γεγονός ότι δεν εμβολιάστηκε ο πατέρας του, είπε: «Υπήρχαν φοβίες, υπήρχαν τα υποκείμενα νοσήματα κι αποδείχτηκε ότι ήταν λάθος.

Όταν βγήκε από τη ΜΕΘ ο πατέρας του, του είπε: «Επιτέλους τα κατάφερα. Πήγα να “φύγω” δύο φορές. Ανέβηκα και κατέβηκα. Και είναι σημαντικό γιατί επιβαρύνθηκε η υγεία του, γιατί έπαθα έμφραγμα».

Αδυνατισμένος και καταβεβλημένος - Οι πρώτες φωτογραφίες του Βασίλη Λεβέντη έξω από το νοσοκομείο

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε το πρωί της Πέμπτης (9/12) ο Βασίλης Λεβέντης και μεταφέρθηκε στο σπίτι του στη Βάρη εμφανώς εξαντλημένος και αδυνατισμένος.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έφτασε συγκεκριμένα με ασθενοφόρο στο σπίτι του λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι μετά από 2,5 μήνες νοσηλείας.

Η κάμερα του Star ήταν εκεί και όπως φαίνεται είναι αρκετά ταλαιπωρημένος, μιας και έχει χάσει πάνω από 20 κιλά κατά τη νοσηλεία του.