"Χάνω τον χρόνο μου" - Ο Σπύρος Μπιμπίλας "ξεφτίλισε" δημόσια τον Γιάννη Χατζηγεωργίου

Με αφορμή την αποχώρηση του από τη θεατρική παράσταση που συμμετείχε λόγω Survivor 5

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι και στον Ιορδάνη Παπακυριακού μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου από τη θεατρική παράσταση που συμμετείχε λόγω Survivor.

«Αφού είχε βγει και το τρέιλερ, ο Γιάννης ήρθε στην πρόβα κι είπε φεύγω. Άρα εμάς τους ηθοποιούς δεν μας είχε ενημερώσει. Λέει ο σκηνοθέτης πως τον είχε ενημερώσει πριν δύο τρεις μήνες ότι ενδέχεται να φύγει τέλη Ιανουαρίου γιατί έτσι του είχαν πει. Αυτό άλλαξε και δεν σημαίνει αυτό ενημέρωση.

Εγώ αν το ήξερα, θα έλεγα συγγνώμη εγώ δεν θα ήθελα να κάνω πρόβα με κάποιον που θα φύγει. Χάνω τον χρόνο μου. Θα έπρεπε να υπάρχουν συλλογικές συμβάσεις. Αυτό λέω δύο χρόνια που είμαι πρόεδρος του ΣΕΗ… Βρήκαμε έναν καταπληκτικό νέο ηθοποιό, Βασίλης Παπαστάθης… Είναι πολύ περίεργο το κλίμα στο θέατρο.

Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Κι αν το Survivor αποφασίσει να πάρει έναν ηθοποιό από κάθε παράσταση; Τι θα γίνει; Θα διαλύσει το ελληνικό θέατρο;», είπε χαρακτηριστικά πρόεδρος του ΣΕΗ.

Και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου "άδειασε" δημόσια τον Γιάννη Χατζηγεωργίου για την αποχώρησή του λόγω Survivor

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε το πρωί της Πέμπτης (9/12) ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου και της Μυριέλλας Κουρεντή από θεατρικές παραστάσεις για να πάρουν μέρος στο Survivor.

«Δεν μου έκανε καμία εντύπωση, ούτε ότι συνέβη, ούτε ο άνθρωπος που το έκανε. Έχω εμπειρία από αυτή την ιστορία. Τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, ο οποίος είναι ένας υπερταλαντούχος άνθρωπος, τον είχα στο Κλουβί με τις τρελές αλλά αποχώρησε. Είχα αναγκαστεί να παίξω τον ρόλο του γιατί και τότε μας άφησε για μια καλύτερη δουλειά. Το έχει ξανακάνει.

Συμβαίνει από συγκεκριμένους ανθρώπους, δεν θεωρώ ότι είναι επαγγελματικό. Και η Μυριέλλα Κουρεντή ήταν στην Σταχτοπούτα και όταν συνέχισα δεύτερη σεζόν δεν ήρθε γιατί είχε μια άλλη παράσταση. Η Βίκυ Κάβουρα, η οποία έφυγε για κάποιον άλλον λόγο που δεν κατάλαβα. Είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι, ας τους εντοπίσουμε, να τους βάλουμε σε μια λίστα και να ξέρει ο παραγωγός ότι όταν παίρνω αυτόν τον άνθρωπο υπάρχει κίνδυνος να φύγει», σχολίασε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.