"Ο κυνισμός και η απανθρωπιά τους..." - Χαμός με την είδηση που κυκλοφόρησε για τον Γιώργο Τράγκα

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Γιώργος Τράγκας, ο οποίος νοσεί από κορωνοϊό, έχοντας ταυτόχρονα και σοβαρές επιπλοκές και με την καρδιά του.

Ο δημοσιογράφος και επικεφαλής του «Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι», δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ενώ την ίδια στιγμή, μια σειρά από δημοσιεύματα φαίνεται πως προκάλεσαν την οργή του Πάρι Κουρτζίδη, εκπρόσωπου του κόμματος και στενού συνεργάτη του Γιώργου Τράγκα.

Ο ίδιος συγκεκριμένα έκανε λόγο για «κανίβαλους κονδυλοφόρους» που δεν διστάζουν να κατασκευάσουν κουτσομπολιά για τον Γιώργο Τράγκα και την οικογένειά του.

Η οργισμένη ανάρτηση του Πάρι Κουρτζίδη για τα δημοσιεύματα που αφορούν την υγεία του Τράγκα

«Δύο γνωστοί κανίβαλοι-κονδυλοφόροι παράγουν αισχρά fake news και κατασκευάζουν κουτσομπολιά για τον πρόεδρο Τραγκα και την οικογένεια του»

ΔΗΛΩΣΗ με αφορμή αισχρό πρωτοσέλιδο εφημερίδας και συνεχή ανήθικα, απάνθρωπα δημοσιεύματα ενός blog:

«Ποτέ μην κάνεις αυτό που δεν θες να σου κάνουν. Πόσω μάλλον σε συνάδελφο σου. Προφανώς δεν θα ιδρώσει ούτε το αυτί, ούτε το κούτελο τους. Δεν θα κοκκινίσουν. Είναι γνωστοί κανίβαλοι - κονδυλοφόροι.

Η κατασκευή ανήθικων “πληρωμένων δημοσιευμάτων” ξεπερνά τα ευφάνταστα μυαλά τους. Ο κυνισμός και η απανθρωπιά τους προσφέρεται για fake news. Θα ήθελα πραγματικά να μάθω την τιμή πώλησης ενός ανθρώπου που δίνει μάχη ζωής.

Αυτόν που δεν τολμούσαν να τα βάλουν μαζί του όσο ήταν όρθιος και υπερασπιζόταν τα ανθρώπινα δικαιώματα και τιμούσε την ελληνική δημοσιογραφία.

Ντροπή τους! Θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι, κερδίζοντας χρήματα για να γράφουν από την “κοιλιά” τους για την περιπέτεια υγείας του Γιώργου Τράγκα και κατασκευάζοντας κουτσομπολιά για την οικογένεια του. Αίσχος!».

«Δύο γνωστοί κανίβαλοι-κονδυλοφόροι παράγουν αισχρά fake news και κατασκευάζουν κουτσομπολιά για τον πρόεδρο #Τραγκα και...

Posted by Paris Kourtzidis on Saturday, December 11, 2021

Ποιος είναι ο Γιώργος Τράγκας

Όπως αναφέρει η Βικιπαίδεια, γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου 1949, στο Μεταξουργείο. Ο πατέρας του εργαζόταν ως γυναικολόγος. Ξεκίνησε να αρθρογραφεί σε τοπικά μέσα από μικρή ηλικία και εργάσθηκε στο περιοδικό Εικόνες της Ελένης Βλάχου, ενώ συνέχισε να εργάζεται στις αθλητικές σελίδες της Μεσημβρινής καλύπτοντας ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Βασικός σταθμός στην πορεία του ήταν η εφημερίδα Βραδυνή, στην οποία και εργάστηκε επί σειρά ετών. Υπήρξε και αστυνομικός ρεπόρτερ επί σειρά ετών, πριν ασχοληθεί με το πολιτικό ρεπορτάζ. Εκτός από δημοσιογράφος, στο χώρο του τύπου έχει διατελέσει και εκδότης των εντύπων «Χώρα», «Crash» και «Ανεξαρτησία».

Σε τηλεοπτικό επίπεδο παρουσίαζε στον παλιό ΣΚΑΪ (νυν Alpha) τις εκπομπές Χωρίς Αναισθητικό και Viva, η οποία μεταφέρθηκε στον ΑΝΤ1,στον καινούργιο ΣΚΑΪ τον Ελεύθερο Σκοπευτή και άλλες εκπομπές. Συμμετείχε επίσης σε κεντρικά δελτία ειδήσεων διάφορων τηλεοπτικών σταθμών (κυρίως του Alter, του Extra Channel, του Action 24, του Νέου Epsilon TV και του παλαιού Epsilon TV (σήμερα Open Beyond)), ως πολιτικός σχολιαστής.