«Σούσουρο» με την είδηση που κυκλοφόρησε για τη Δέσποινα Βανδή - Έγινε γνωστό το πρωί της Κυριακής (12/12)

Τι έχει συμβεί με την τραγουδίστρια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Σούσουρο» με την είδηση που κυκλοφόρησε για τη Δέσποινα Βανδή - Έγινε γνωστό το πρωί της Κυριακής (12/12)

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις που αφορούν το τηλεοπτικό μέλλον της Δέσποινας Βανδή. Σε λίγο καιρό, το J2US ρίχνει "αυλαία" (δείτε εδώ πότε) και η τραγουδίστρια βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου βήματος στην τηλεόραση.

Βέβαια την ίδια στιγμή, η αγαπημένη τραγουδίστρια συνεχίζει τις δραστηριότητες της στον τομέα της μουσικής, μιας και πραγματοποιεί κάθε εβδομάδα εμφανίσεις στην Κύπρο ενώ κυκλοφόρησε και ένα νέο τραγούδι.

Τι έχει συμβεί με την Δέσποινα Βανδή

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της Real, η Δέσποινα Βανδή βρισκόταν σε συζητήσεις για την επιστροφή της στο X-Factor, αυτή τη φορά ως μέλος της κριτικής επιτροπής και όχι ως παρουσιάστρια.

Ωστόσο το σενάριο "κάηκε" πριν καλά - καλά τεθεί. Και αυτό γιατί στην επιτροπή έχουν ήδη κλείσει ο Αντώνης Ρέμος και ο Χρήστος Μάστορας και αν προστίθετο η Δέσποινα Βανδή, η επιτροπή θα ήταν ίδια με την αντίστοιχη του Rising Star στον ΑΝΤ1, κάτι που δεν επιθυμεί το Mega.

Στο μεταξύ, η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει την παρουσίαση άλλου ψυχαγωγικού προγράμματος μετά το τέλος του J2US.

Δέσποινα Βανδή X-Factor

Μόλις έγινε γνωστό - Ο λόγος που η Δέσποινα Βανδή δεν ήταν στην συναυλία της Panik Records

Τα 10 χρόνια της γιόρτασε το βράδυ της Πέμπτης (9/12) η Panik Records διοργανώνοντας μια επική συναυλία, με 30 καλλιτέχνες και συμφωνική ορχήστρα 60 μουσικών επί σκηνής.

Το παρών ωστόσο δεν έδωσε η Δέσποινα Βανδή, κάτι που έκανε πολλούς να αναρωτιούνται, καθώς ανήκει στο δυναμικό της Panik Records τα τελευταία χρόνια, με τις σχέσεις τους να είναι άριστες.

Ωστόσο, έγινε γνωστό πως η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν συμμετείχε για τηλεοπτικούς λόγους καθώς η συναυλία θα προβληθεί τηλεοπτικά από το Mega το επόμενο Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου στις 22:00, ημέρα κατά την οποία η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται στα live του «Just The 2 Of Us».