Σασμός - Οριστικό: Πάρθηκε η απόφαση του ALPHA για τη συνέχεια της σειράς

Ραγδαίες εξελίξεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σασμός - Οριστικό: Πάρθηκε η απόφαση του ALPHA για τη συνέχεια της σειράς

Τα δυνατά χαρτιά του σχεδιάζει να αξιοποιήσει με ακόμα μεγαλύτερη συχνότητα ο ALPHA. Ο Σασμός που σημειώνει υψηλά ποσοστά σταθερά θα αποτελέσει τον "πολιορκητικό κριό" για το κανάλι που προσπαθεί να «χτυπήσει» τον ανταγωνισμό.

Όλα δείχνουν πως ήδη έχει αποφασιστεί να συνεχιστεί η σειρά και δεύτερη σεζόν, κάτι βέβαια που θα φέρει μεγάλες αλλαγές στο σενάριο (δείτε εδώ πώς θα λειτουργήσει).

Τι αλλάζει στον Σασμό - Η απόφαση του ALPHA

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, στον ALPHA, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο από τον Ιανουάριο ο Σασμός να γίνει καθημερινός. Αυτό σημαίνει ότι στις τωρινές μέρες μετάδοσης (Δευτέρα - Πέμπτη) θα προστεθεί και πέμπτο επεισόδιο κάθε εβδομάδα.

Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν αυτό θα προστεθεί την Παρασκευή, όπου θα βρει απέναντί του το επεισόδιο αποχώρησης της Φάρμας και το MasterChef ή την Κυριακή για να «χτυπήσει» το Survivor 5.

Σασμός μέρες προβολής

Τι θα δούμε την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου στον Σασμό – Επεισόδιο 58

Η Αργυρώ προσπαθεί να μάθει περισσότερα για την βαλίτσα με τα αρχαία, αλλά δεν ξέρει ότι ο Διονύσης εμπλέκεται στο παράνομο κύκλωμα. Εν τω μεταξύ, τα νέα για τον επικείμενο γάμο της Σεμίνας φτάνουν στ’ αυτιά του Διονύση και κανείς δεν ξέρει που μπορεί να τον οδηγήσει ο θυμός του. Μια αδικαιολόγητη «απουσία» της Μαρίνας από την άλλη κάνει τον Πέτρο για πρώτη φορά να την υποψιαστεί.

Ο κλοιός γύρω από τη σχέση της με τον Αντώνη στενεύει… Στο μεταξύ η έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι των Σταματάκηδων βάζει «φωτιά» σ’ όλο το χωριό! Ενώ τα σπίτια τους γίνονται φύλλο και φτερό, ο Αστέρης βλέπει παραξενεμένος την Καλλιόπη και τον αδελφό του να σιωπούν. Πολύ σύντομα θα μάθει και το γιατί… Ο Αντώνης, όμως, δεν κάνει πίσω. Καθώς η μόνη απόδειξη για την ενοχή του Μαθιού κινδυνεύει να εξαφανιστεί για πάντα, ζητά από τον εισαγγελέα και νέα άδεια για έρευνα! Θα ανακαλύψει άραγε το πιο σκοτεινό μυστικό των Σταματάκηδων;