Σαν να βγήκε από περιοδικό το σπίτι της Οικονομάκου και του Μιχόπουλου - Ο εντυπωσιακός στολισμός

Τεράστιο και σούπερ στιλάτο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σαν να βγήκε από περιοδικό το σπίτι της Οικονομάκου και του Μιχόπουλου - Ο εντυπωσιακός στολισμός

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία πολύ όμορφη φωτογραφία από τον εντυπωσιακό στολισμό του σπιτιού της.

Η αγαπημένη ηθοποιός πριν από λίγο καιρό είχε παρουσιάσει το υπέροχο δέντρο που στόλισε στο σπίτι της (δείτε το εδώ) και έτσι τώρα μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από την στολισμένη τραπεζαρία της.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος, βιώνουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους μιας και πριν από λίγο καιρό ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Σιένα - Ηλέκτρα, η οποία ήρθε για να μεγαλώσει την οικογένειά τους.

Μάλιστα, η Αθηνά Οικονομάκου έχει αποφασίσει φέτος να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα προκειμένου να αφοσιωθεί στην οικογένειά της καθώς και στις επιχειρήσεις της.

Το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Οικονομάκου Μιχόπουλος σπίτι

Φωτογραφίες από το σπίτι Οικονομάκου - Μιχόπουλου στην Κηφισιά! Διώροφο με τεράστιο κήπο

Απίστευτο είναι το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου στην Κηφισιά. Το έχουμε δει μέσα από φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στα social media η ίδια η ηθοποιός και έχουμε πάθει πλάκα με την διακόσμηση του, που είναι σε γήινα χρώματα.

Συγκεκριμένα, το σπίτι τους είναι διώροφο και διαθέτει μεγάλο σαλόνι που ενώνεται με την τραπεζαρία. Από το σαλόνι μάλιστα βγαίνεις στον τεράστιο κήπο τους που είναι γεμάτος με λουλούδια και γκαζόν.

Επίσης, η Αθηνά Οικονομάκου έχει το δικό της δωμάτιο με τα ρούχα, τα παπούτσια και τα κοσμήματα της. Είναι τόσα πολλά - αφού έχει δική της συλλογή ρούχων και κοσμημάτων - που δεν χωράνε σε μια απλή ντουλάπα.

Όσον αφορά την διακόσμηση, τα χρώματα της είναι σε γήινα χρώματα, κάνοντας πιο φωτεινό το χώρο. Δείτε και φωτογραφίες από το ξενοδοχείο του Μιχόπουλου.

Σπίτι Οικονομάκου - Μιχόπουλου κήπος

Φωτογραφίες από το σπίτι Οικονομάκου - Μιχόπουλου στην Κηφισιά

Σπίτι Οικονομάκου - Μιχόπουλου

Σπίτι Οικονομάκου - Μιχόπουλου ντουλάπα