Πολύ δύσκολες ώρες για τον Θανάση Τσαλταμπάση και την σύντροφό του

Βυθισμένοι στο πένθος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πολύ δύσκολες ώρες για τον Θανάση Τσαλταμπάση και την σύντροφό του

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η σύντροφος του Θανάση Τσαλταμπάση, Αγοραστή Αρβανίτη καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της γιαγιά. Η ηθοποιός ήταν αυτή που έκανε γνωστή την δυσάρεστη αυτή είδηση.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκειμένου να την αποχαιρετήσει.

«Δάκρυ, χαμόγελο, χαμόγελο και πάλι δάκρυ από ευγνωμοσύνη για τη ζωή και τα χρόνια σου. Καλό ταξίδι στο φως λατρεμένη μου γιαγιά.. Γιαγιουλα μου Αγοραστή.. Σ αγαπώ και σε ευχαριστώ για όλα.. #grandmother», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Αγοραστή Αρβανίτη. Εντωμεταξύ, πριν λίγο καιρό, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μίλησε για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Το αντίο της συντρόφου του Τσαλταμπάση στην γιαγιά της

Πολύ δύσκολες ώρες για τον Θανάση Τσαλταμπάση και την σύντροφό του

Λίγα λόγια για τον Θανάση Τσαλταμπάση

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε, ενώ κατάγεται από το Αηδονοχώρι Σερρών.[1] Από μικρός έπαιρνε μέρος σε θεατρικές ομάδες της γειτονιάς του. Το 1996, έπαιξε στη «Μελωδία της Ευτυχίας», με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, στη Θεσσαλονίκη. Το 1999, πέρασε στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών.

Εκεί έπαιζε σε διάφορες ερασιτεχνικές παραστάσεις αλλά και επαγγελματικά με το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης. Παράλληλα έκανε χιουμοριστικές εκπομπές σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, όπου είχε τη συνολική επιμέλεια της τηλεοπτικής εκπομπής (κείμενα, παρουσίαση, σκηνοθεσία, μοντάζ). Το 2005, ήρθε στην Αθήνα.
Φοίτησε στη δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδoσιάδη.

Από το 2006, ασχολείται επαγγελματικά ως ηθοποιός. Έχει κάνει πολλές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές διαφημίσεις για γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, ενώ έχει παίξει στις σειρές «Λούφα και Παραλλαγή (σειρά)» (ΝΕΤ), «Επτά Θανάσιμες Πεθερές» (Mega), «Η Πολυκατοικία» (Mega), «Ευτυχισμένοι μαζί» (Mega), «Λάκης ο γλυκούλης» (Mega), «Πίσω στο Σπίτι» (Mega), «Daddy Cool» (Ant1).

Στον κινηματογράφο έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες «Λούφα και απαλλαγή, Ι4» του Β. Κατσίκη, «Ο Ηλίας του 16ου» του Ν. Ζαπατίνα με τον Πέτρο Φιλιππίδη και «Λάρισα εμπιστευτικό» του Στ. Μαρκίδη. Έχει δανείσει τη φωνή του σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές κινουμένων σχεδίων, όπως «Ψηλά στον ουρανό», «Μπομπ ο Σφουγγαράκης», «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος» «Εγώ, ο απαισιότατος» και «Πελαργοί».