Άριελ Κωνσταντινίδη: "Είναι ένα μεγάλο πένθος" - Η συγκινητική αναφορά στο διαζύγιό της

"Υπάρχουν θυμοί, απογοητεύσεις, προσδοκίες"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άριελ Κωνσταντινίδη:

Καλεσμένη στην εκπομπή Open Weekend βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (12/12) η Άριελ Κωνσταντινίδη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το διαζύγιό της και το ενδεχόμενο να κάνει έναν νέο γάμο.

Οι δηλώσεις της Άριελ Κωνσταντινίδη

«Ναι, φυσικά θα παντρευόμουν ξανά. Δεν φταίει ο γάμος…Πολλές φορές θεωρούσα τον γάμο φυλακή, φέρετρο. Πριν από αυτόν τον γάμο. Ήταν τεράστια επανάσταση να πω ότι θα παντρευτώ. Με το που παντρεύτηκα ένιωσα ασφάλεια αλλά μετά ξεκινήσαμε να μην είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Δεν είχαμε κοινούς στόχους, πέρα από τα παιδιά. Οι σχέσεις μας σχεδόν έχουν αποκατασταθεί. Θα γίνε σιγά σιγά.

Υπάρχουν θυμοί, απογοητεύσεις, προσδοκίες. Δεν είναι εύκολο, είναι πολύ στενάχωρο. Είναι ένα μεγάλο πένθος γιατί το ακούω πολύ συχνά από την τηλεόραση κι από επίσημα χείλη: Έλα μωρέ, χωρίζουν. Αλλά χρειάζεται πένθος, δεν είναι ότι έγινε για να έρθει και το διαζύγιο» κατέληξε η Άριελ Κωνσταντινίδη.

«Με έπιασε από τα μάγουλα και...» - Συγκλονίζει η Άριελ Κωνσταντινίδη για την παρενόχληση που δέχθηκε

Δηλώσεις στην εκπομπή Πάμε Δανάη έκανε το πρωί της Δευτέρας (8/11) η Άριελ Κωνσταντινίδη, η οποία αναφέρθηκε ξανά στην παρενόχληση που είχε δεχθεί, και εξήγησε πως δεν θέλησε να κάνει ποτέ την καταγγελία στο ΣΕΗ.

«Απέχω 13 χρόνια από την τηλεόραση. Η σειρά “Μαρία η άσχημη” παίζεται όμως συνέχεια και είναι σαν να μην απέχω τελικά. Έφυγα για προσωπικούς λόγους από την τηλεόραση. Ήθελα να επαναπροσδιορίσω τον εαυτό μου και το τι θέλω να κάνω.

Υπήρχαν κι άλλα περιστατικά παρενόχλησης από αυτά που έχω πει. Κάποια στιγμή στο θέατρο είχε μπει ένας επιδειξίας, ήμουν εννιά χρονών, και αυτό ήταν κάτι αγριευτικό. Στο περιστατικό αυτό κάποια μαμά μού είπε “ε, και τι έγινε; Δεν έχεις δει τον μπαμπά σου γυμνό;”. Εγώ έμαθα να παγώνω και να κάνω ότι δεν συμβαίνει κάτι, όπως επίσης να δείχνω ότι είμαι μεγάλη. Φοβόμουν μη με σταματήσουν οι γονείς μου από το θέατρο. Στο πρώτο περιστατικό παρενόχλησης που μου συνέβη το είχα πει στον σκηνοθέτη. Και απλά απομάκρυναν αυτόν τον άνθρωπο από τα καθήκοντά του, ως βοηθός σκηνοθέτη.

Το άλλο περιστατικό, όταν ήμουν μικρή, δεν το είπα ποτέ διότι φοβόμουν μη σταματήσω από το θέατρο. Δεν θέλω να το πω γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι κάπου τώρα. Δεν θα είχε κανένα νόημα να το καταγγείλω στο ΣΕΗ. Θα το έκανα αν υπήρχαν κι άλλες καταγγελίες μαζί. Αυτός ο άνθρωπος με έπιασε από τα μάγουλα ξαφνικά και με φίλησε στο στόμα. Ακόμα θυμάμαι τον πόνο στα μάγουλά μου. Ήταν ένας μεγάλος ηθοποιός, επαγγελματίας, που τον εμπιστευόμουν και κάναμε παρέα. Η αντίδρασή μου ήταν ότι δεν συνέβη τίποτα. Το όνομά του έχει εμπλακεί ελάχιστα σε όλα αυτά που ακούμε.

Μου έχουν συμβεί ανάλογα περιστατικά και στην ενήλικη ζωή μου. Φοβόμουν ότι δεν θα βρω το δίκιο μου. Όταν το συζητούσα με γυναίκες συναδέλφους, μεγαλύτερες από μένα, η αντίδρασή τους ήταν “και τι έγινε;” ή “αχ, είσαι συναισθηματική και δεν θα κάνεις καριέρα”», είπε χαρακτηριστικά η Άριελ Κωνσταντινίδη.