«Θέλει κάθε φορά να την...» - Ξέσπασε ο Κώστας Τσουρός κατά της Αφροδίτης Λατινοπούλου

«Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Θέλει κάθε φορά να την...» - Ξέσπασε ο Κώστας Τσουρός κατά της Αφροδίτης Λατινοπούλου

Θέμα συζήτησης στην εκπομπή Mega Καλημέρα έγινε το πρωί της Δευτέρας (13/12) η Αφροδίτη Λατινοπούλου και το νέο προκλητικό παραλήρημά της για την ερώτηση του Γιώργου Καπουτζίδη στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Κώστας Τσουρός δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει τη νέα αυτή ανάρτηση, τονίζοντας πως γίνεται ξεκάθαρα για να τραβήξει την προσοχή.

Το ξέσπασμα του Κώστα Τσουρού κατά της Αφροδίτης Λατινοπούλου

«Παιδιά, γιατί ασχολούμαστε με αυτό το πράγμα; Πραγματικά, βγαίνω από τα ρούχα μου. Είναι προφανές ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου θέλει κάθε φορά να προκαλεί για να τη σχολιάζουμε. Δηλαδή, ασχολούμαστε με ένα πράγμα τέτοιο.

Ένας άνθρωπος όταν συγκρίνει ένα κακούργημα που είναι η παιδεραστία στη συγκεκριμένη περίπτωση με το σεξουαλικό προσδιορισμό ενός ανθρώπου, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Δηλαδή, δεν μπορείς να πεις κάτι. Για ποιο λόγο το σχολιάζουμε τώρα αυτό το πράγμα;», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός.

«Αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου είναι το γεγονός ότι είπε για το πόσο θα υπάρχει πάτος στο πηγάδι των αιτημάτων της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ. Θεωρώ ότι είναι προσβλητικός όρος. Δεν μιλάμε ούτε για πηγάδι, ούτε για πάτο. Μιλάμε για ανθρώπους, οι οποίοι για κάποιο λόγο όλα αυτά τα χρόνια έχουν μάθει να ζουν περιθωριοποιημένοι», είπε από τη μεριά της η Ελεονώρα Μελέτη.

«Έχω δεχτεί απειλές για την ζωή μου»

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Δευτέρας (18/10) η Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο βίντεο που ανέβασε πριν κάποιους μήνες για τις "αξύριστες μασχάλες" το οποίο σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα social media.

H ίδια εξήγησε πως δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο πήρε τέτοια έκταση το συγκεκριμένο βίντεο, ενώ τόνισε πως δε θα άλλαζε τα λεγόμενά της αλλά το ύφος με το οποίο τα είπε.

«Δεν κρύβομαι, λέω ευθαρσώς τη γνώμη μου. Δεν κάνω πίσω στα πιστεύω και τις απόψεις μου. Δεν θεωρώ ότι έχω περάσει ποτέ μια κόκκινη γραμμή, είμαι πάντα μέσα στα πλαίσια, χρησιμοποιώ πάντα ευγένεια, δεν προκαλώ και δεν θέλω να θίξω κανέναν.

Παρατήρησα την ανάγκη των γυναικών να αναδεικνύουν σημεία του σώματος τους, την στιγμή που οι γυναίκες έχουν δώσει αγώνες. Η κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να ξυρίζεται ή όχι και εγώ έχω σημεία του σώματος που δεν είμαι ευχαριστημένη.

Ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα και ο καθένας μπορεί να λέει ανοιχτά ότι θέλει του, ειδικά όταν δεν μειώνει, δεν προσβάλει, δεν υβρίζει μπορεί να πει άνετα την άποψη του. Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιώ ακραίες δηλώσεις για να προκαλέσω.

Απορώ πραγματικά γιατί πήρε τόση έκταση το βίντεο για τις αξύριστες μασχάλες. Σίγουρα έπαιξαν ρόλο τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και παρατήρησα πως όλες οι εκπομπές το έπαιξαν το βίντεο με αρνητική προέκταση. Δεν έπαιξε σχόλιο από κάποιον χρήστη που συμφωνούσε μαζί μου. Έχω δεχτεί απειλές για την ζωή μου και την οικογένεια μου. Έβαλαν γκαζάκια στην είσοδο του σπιτιού μου», είπε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Λατινοπούλου.