Θέμης Γεωργαντάς: Η νέα απάντηση για την ερώτηση στον Νίκο Μπάρτζη - «Δεν ένιωσα ότι προσέβαλα κάποιον»

«Η εκπομπή αυτή έχει γυριστεί 2-3 εβδομάδες πριν»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θέμης Γεωργαντάς: Η νέα απάντηση για την ερώτηση στον Νίκο Μπάρτζη - «Δεν ένιωσα ότι προσέβαλα κάποιον»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε ο Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος μεταξύ άλλων απάντησε στον σάλο που έχει δημιουργηθεί εδώ και κάποιες μέρες με την ερώτηση που έθεσε στον Νίκο Μπάρτζη όσο ήταν καλεσμένος στο After Dark.

Το σχόλιο του Θέμη Γεωργαντά για την ερώτηση στον Νίκο Μπάρτζη

«Αν δει κάποιος την εκπομπή, βλέπει την πρόθεση που είχα και την ερώτηση αυτή που δεν την έχω κάνει πρώτη φορά, την έχω κάνει αρκετές φορές. Η εκπομπή αυτή έχει γυριστεί 2-3 εβδομάδες πριν. Έλαβα πολλά σχόλια ότι καταλάβαιναν ότι είναι χιουμοριστικό και κανείς δε το πήρε ότι προσέβαλα κάποιον», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Η απάντηση του Θέμη Γεωργαντά στο Καλύτερα δεν γίνεται

Αμέσως μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, ο Θέμης Γεωργαντάς επικοινώνησε με την εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται προκειμένου να δώσει τις δικές του εξηγήσεις για το συγκεκριμένο γεγονός.

«Η ερώτηση “sex-marry-kill”, είναι συγκεκριμένη ερώτηση, πολλά χρόνια πριν, είναι και σε παιχνίδι που παίζουν στα σχολεία στο εξωτερικό. Είναι καθαρά χιουμοριστική ερώτηση και σκοπεύει σε χιουμοριστική απάντηση. Ο Νίκος Μπάρτζης δεν έδωσε ατυχή απάντηση από τη στιγμή που ρωτήθηκε από εμένα.

Ήταν ξεκάθαρα χιουμοριστική η πρόθεσή μου. Αν κάποιοι έχουν ενοχληθεί ζητάω συγγνώμη 100 φορές. Είναι παιχνιδιάρικο το ύφος όλο το εξομολογητήριο. Δεν θεωρήσαμε ότι θίγει κάποιον. Ζητάω και πάλι συγγνώμη, αν μη τι άλλο θεωρώ ότι είναι τραβηγμένο από το μαλλιά όλο αυτό. Δεν θέλω να στεναχωριούνται κάποιοι άνθρωποι. Οι τηλεθεατές με ξέρουν και ποτέ μα ποτέ δεν έχω προσβάλλει άνθρωπο.

Όλοι αυτοί που ενοχλήθηκαν, θέλω να μπουν στη wiki και να δουν όλο το ιστορικό αυτό του παιχνιδιού. Έχει μπει και στο Spiderman. Θέλω ο κόσμος να καταλάβει ότι είναι με χιουμοριστική διάθεση και χωρίς να θέλει να προσβάλλει την υπόσταση του ανθρώπου», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.