Υπέστη νεφρική επιπλοκή ο Γιώργος Τράγκας - Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάστασή του

Νέες εξελίξεις με την υγεία του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Υπέστη νεφρική επιπλοκή ο Γιώργος Τράγκας - Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάστασή του

Εξαιρετικά κρίσιμη φαίνεται πως είναι η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μετά το έμφραγμα υπέστη και νεφρική επιπλοκή.

Την Παρασκευή υπέστη πνευμονικό οίδημα και καρδιακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να κριθεί επιβεβλημένη η τοποθέτηση στεντ για τη διάνοιξη των αρτηριών, ενώ κρίθηκε αναγκαία και η διασωλήνωσή του.

Επίσης ο κ. Τράγκας υπέστη χτες και σοβαρή νεφρική επιπλοκή, με αποτέλεσμα να υποστηρίζεται με μηχάνημα τεχνητού νεφρού.

Τα τελευταία νέα για την υγεία του Γιώργου Τράγκα

Ο Γιώργος Τράγκας εξακολουθεί να βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» και όπως όλα δείχνουν, οι εξελίξεις με την υγεία του δεν είναι και τόσο θετικές, κάτι που ανησυχεί ιδιαίτερα τους γιατρούς που τον παρακολουθούν.

Ο στενός συνεργάτης του Πάρης Κουρτζίδης, μίλησε στο Open και εξήγησε πως το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να μην υπάρξει άλλη επιπλοκή.

«Δεν είναι καλή η κλινική εικόνα, θέλουμε να παραμείνει σταθεροποιημένη για αρκετά 24ωρα, έχουμε αρκετά 24ωρα για να δούμε πού πηγαίνουμε. Δίνει σκληρή μάχη, έχει σταθεροποιηθεί και περιμένουμε τα επόμενα 24ωρα για να δούμε πού πάμε.

Μετά από όλες αυτές τις επιπλοκές το σημαντικό είναι να μην υπάρχει υποτροπή στην ήδη επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του. Θα πρέπει να έχουμε θετικές εξελίξεις αυτή την εβδομάδα για να μην πάμε σε επόμενα βήματα που δεν ξέρει κανείς μετά τι άλλη επιπλοκή μπορεί να υπάρξει», είπε χαρακτηριστικά ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Τράγκα.