Αταίριαστοι: Εκτός εκπομπής ο Γιάννης Ντσούνος - Η ανακοίνωση του Χρήστου Κούτρα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αταίριαστοι: Εκτός εκπομπής ο Γιάννης Ντσούνος - Η ανακοίνωση του Χρήστου Κούτρα

Μία διαφορετική έναρξη είχε σήμερα (13/12) η εκπομπή «Αταίριαστοι» μιας και ο Χρήστος Κούτρας εμφανίστηκε μόνος του χωρίς τον Γιάννη Ντσούνο στο πλευρό του, καθώς όπως εξήγησε, ο συμπαρουσιαστής του είχε ένα μικρό ατύχημα.

Ο Γιάννης Ντσούνος, είχε λείψει και πέρυσι ένα διάστημα από την εκπομπή, καθώς είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό.

Η ανακοίνωση του Χρήστου Κούτρα για την απουσία του Γιάννη Ντσούνου από τους Αταίριαστους

«Είμαι μόνος μου δυστυχώς σήμερα που έπρεπε να τον τρολάρω διότι είχαμε ένα μικροατύχημα. Αν καταλάβατε έναν.. μικροσεισμό στα βόρεια προάστια είναι γιατί έπεσε ο Γιαννάκος, πανηγύριζε για τον Ανδρουλάκη… δεν θα είναι σήμερα, θα δούμε αύριο. Περαστικά, είναι όλα καλά, μην ανησυχείτε», είπε ο Χρήστος Κούτρας.

Αταίριαστοι: Οι επικές ατάκες και η Ελένη Φουρέιρα

Οι «Αταίριαστοι» εχθές έκαναν πρεμιέρα 30/8 και επέστρεψαν και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τον ΣΚΑΪ. Ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος μπήκαν ξανά στο πλατό της εκπομπής τους αλλά είχαν και παρέα. Για την έναρξη της εκπομπής ως μουσική υπόκρουση επέλεξαν το νέο τραγούδι της Κατερίνας Λιόλιου.

Στην σημερινή εκπομπή λοιπόν, μπορεί να μας έχουν συνηθίσει με πιο σοβαρά ρεπορτάζ όμως όπως φαίνεται και οι δυο παρουσιαστές δεν κρύβουν το χιούμορ τους.

Έτσι, λίγο πριν την ανακοίνωση για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης οι παρουσιαστές προέβαλαν κάποια video clip στην εκπομπή και ένα από αυτά ήταν και το «Αεράκι» της Ελένης Φουρέιρα. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ο ένας εντυπωσιάστηκε πολύ και από ένα λευκό μαγιό που είδε στην οθόνη κατά τη διάρκεια που προβαλλόταν το video clip.