H απάντηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη

«Μακάρι να είναι ρε παιδιά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
H απάντηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη

Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας 13/12 ρώτησε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου για τα δημοσιεύματα που γράφονται και θέλουν την Ιωάννα Τούνη να είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι.

«Δημήτρη είδα δημοσιεύματα ότι η Ιωάννα είναι έγκυος», είπε η παρουσιάστρια με τον συνεργάτη της να απαντάει: «Πάλι τα ίδια; Από το Just το λένε αυτό το πράγμα - δείτε εδώ τι εννοούσε . Μακάρι να είναι ρε παιδιά, δεν ξέρω. Κάθε εβδομάδα, επτά θα είχα μέχρι τώρα».

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Πουλόπουλος του είπε: «Υπήρχαν και φωτογραφίες αυτή τη φορά με ένα φόρεμα...», με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να τον διακόπτει και να απαντάει «Τι φωτογραφίες υπήρχαν ρε συ; Πες μου. Μπορεί να περίμενε να αδιαθετήσει».

«Παιδιά μπορεί να είχε φάει το προηγούμενο βράδυ λίγο παραπάνω η κοπέλα ή να είχε τα γυναικολογικά της που πρήζεσαι. Και εγώ γίνομαι τούμπανο, είμαι έγκυος;», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η αντίδραση του Αλεξάνδρου στα σχόλια για εγκυμοσύνη της Τούνη

Παντρεύονται Τούνη - Αλεξάνδρου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Πέμπτης (9/12) η Ιωάννα Τούνη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση που είχε δεχθεί πριν από λίγο καιρό από το Survivor καθώς και στις φήμες που τη θέλουν να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Είχα παλιότερα πρόταση από το Survivor. Ξανά; Δεν θα πήγαινα, δε θα μπορούσα με τίποτα. Είναι και ο Δημήτρης, θα γυρνούσα και θα είχε οικογένεια και δύο παιδιά, δεν γίνονται αυτά», είπε αρχικά, ενώ όσον αφορά στην περιπέτεια υγείας του συγγενικού της προσώπου σχολίασε: «Το προσπαθούμε…».

Τέλος για τον γάμο της και τη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου είπε: «Όποτε έχω πει κάτι τέτοιο, ας πούμε πηγαίνοντας και βλέποντας… Θα πω κάτι που θα με μαλώσει! Στο κινητό του Δημήτρη έχω face ID. Δεν ψάχνω το κινητό του, όποιος ψάχνει βρίσκει αλλά δεν ψάχνω!».