Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η καταγγελία της πρώην συντρόφου του που τον "καίει" για την διαρροή του ροζ βίντεο

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η καταγγελία της πρώην συντρόφου του που τον

Πριν από λίγο μέσα από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» έγινε γνωστή η είδηση από τον Αντώνη Κανάκη πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν πρόκειται να συνεχίσει στην εκπομπή καθώς αποκαλύφθηκε καταγγελία σε βάρος του για ανάρτηση βίντεο και φωτογραφιών με σεξουαλικό περιεχόμενο μιας πρώην συντρόφου του χωρίς να έχει δώσει τη συγκατάθεσή της.

Η είδηση έσκασε σαν "βόμβα" μέσα από τα social media καθώς όπως έχει γίνει γνωστό o Στάθης Παναγιωτόπουλος και η εν λόγω γυναίκα γνωρίστηκαν στην Αλόννησο, εκεί όπου ο παρουσιαστής διατηρεί εξοχική κατοικία και μαγαζί.

Οι δυο τους ανέπτυξαν σχέσεις, ωστόσο, μετά τον χωρισμό τους φέρεται ο παρουσιαστής να προχώρησε στη δημοσίευση τριών βίντεο και 300 φωτογραφιών, χωρίς την έγκριση της κοπέλας.

Η καταγγελία της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου

«Ακολουθεί η καταγγελία μίας κοπέλας που έπειτα από την συζήτηση που είχαμε εδώ και αρκετές εβδομάδες και μετά από την συγκατάθεσή της μου ζήτησε να κοινοποιήσω την ιστορία. Η κοπέλα έχει κινηθεί νομικά, ωστόσο επειδή δεν την στηρίζει το οικογενειακό περιβάλλον και ο θύτης είναι δημόσιο πρόσωπο, θέλει να παραμείνει ανώνυμη και θα το σεβαστούμε».

«Η κοπέλα γνώρισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα το καλοκαίρι του 2016 σε διακοπές της στην Αλόννησο, που ο ίδιος έχει κατοικία και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Ύστερα από μία τυχαία συνάντηση, εκείνος την προσέγγισε ερωτικά, με αποτέλεσμα να συνάψει σχέση μαζί του, η οποία κράτησε δύο χρόνια. Έπειτα το χωρισμό του, ένα φιλικό πρόσωπο ενημέρωσε την κοπέλα ότι σε πορνογραφικό σάιτ βρήκε ένα βίντεο με εκείνη.

Έπειτα, έψαξε σε αυτό και άλλα σάιτ παρόμοιου περιεχομένου με βάση το τίτλο του βίντεο και το username του χρήστη και ανακάλυψε ότι υπάρχουν 3 βίντεο δικά της με το συγκεκριμένο άτομο και πληθώρα φωτογραφιών (περίπου 300). Το ένα βίντεο είχε πάνω από 99.300 προβολές.

Ήταν προφανές ότι τα κανάλια και όλο αυτό το υλικό έχει ανέβει από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς ήταν ο μόνος που το είχε στην κατοχή του. Αμέσως έγινε μήνυση σχετικά και επίσης, ενώ είχε καταθέσει μήνυση και εκείνος ήταν σε νέα σχέση, ανέβασε και άλλο βίντεο με την κοπέλα».

Στάθης Παναγιωτόπουλος

Παναγιωτόπουλος - Καταγγελία

Καταγγελία - Παναγιωτόπουλος

Εξελίξεις μετά το τέλος από το Ράδιο Αρβύλα με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Στάθης Παναγιωτόπουλος - Εξελίξεις

Ποιος είναι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

  • Γεννήθηκε στις 4 Mαρτίου του 1963
  • Είναι 58 ετών
  • Ανήκει στο ζώδιο του Ιχθύ
  • Κατάγεται από την Αλόννησο
  • Σπούδασε Aγγλική Φιλολογία στο A.Π.Θ.
  • Αργότερα έπιασε δουλειά σε μια μεγάλη εταιρεία, όπου έμεινε 13 χρόνια. Mετά βαρέθηκε και παραιτήθηκε
  • Tο 1982 έγραψε βιβλία με θέμα μουσικά συγκροτήματα
  • Tο 1983 άρχισε να γράφει στο περιοδικό Ποπ + Pοκ και αργότερα σε άλλα μουσικά περιοδικά, αλλά και σε αθλητική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης
  • Tο 1986 έκανε για πρώτη φορά εκπομπές στο ραδιόφωνο, κυρίως μουσικές, ενώ έχει μεταδώσει και ματς στην EPA Σπορ
  • Tο 1988 έκανε για πρώτη φορά τηλεοπτική εκπομπή, είχε την επιμέλεια και παρουσίαση σε εκπομπές όπως «Mεταλλουργείο», «Pαντάρ», «Jammin’», «Tarazza» και άλλες
  • Από το 2005 ως το 2008 παρουσίαζε την εκπομπή μαγειρικής «Νηστικό Αρκούδι» αρχικά στην ΕΡΤ3, στη συνέχεια στη ΝΕΤ
  • Από τον Απρίλιο του 2008 συμμετέχει στην παρουσίαση της εκπομπής “Ράδιο Αρβύλα”
  • Από το Νοέμβριο του 2002 ως το φθινόπωρο του 2007 διατηρούσε μια χιουμοριστική εκπομπή με τίτλο
  • «Σκυλίσια Μέρα», 13:00-15:00 η ώρα στον 1055 Rock της Θεσσαλονίκης
  • Έχει συμμετάσχει στις ταινίες «Λάρισα Εμπιστευτικό», «Poker Face», «Agon» και «Dark Illusion»