Κιούσης για Παναγιωτόπουλο: «Δεν θα ήθελα να φανταστώ πώς θα αντιδρούσα σαν πατέρας αυτής της κοπέλας»

Φανερά αγανακτισμένος στον αέρα της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κιούσης για Παναγιωτόπουλο: «Δεν θα ήθελα να φανταστώ πώς θα αντιδρούσα σαν πατέρας αυτής της κοπέλας»

Η αποψινή εκπομπή του «Ράδιο Αρβύλα» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 ήταν άκρως σοκαριστική με την είδηση που έκανε γνωστή ο Αντώνης Κανάκης.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναγκάστηκε να απομακρυνθεί από την εκπομπή μετά τα όσα είδαν τα φώτα της δημοσιότητας αφού καταγγέλθηκε πως διέρρευσε διέρρευσε σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου βίντεο και φωτογραφίες χωρίς της συγκατάθεσή της πρώην του.

Μάλιστα, ο Χρήστος Κιούσης πήρε επίσης τον λόγο καθώς αναφέρθηκε αγανακτισμένος στο γεγονός ως πατέρας δύο μεγάλων κοριτσιών.

Οι δηλώσεις του Κιούση για τον Παναγιωτόπουλο

«Είμαστε και γονείς ξέρετε. Εγώ είμαι 47 χρονών, έχω τρία παιδιά, έχω δύο κόρες, η μία 21 και η άλλη 18. Θα μπορούσε να είναι προφανώς μία κοπέλα που θα της είχε συμβεί κάτι τέτοιο και δεν θα ήθελα να φανταστώ τον εαυτό πώς θα αντιδρούσα σαν πατέρας αυτής της κοπέλας πέρα από την προφανή στήριξη που θα μπορούσα να της προσφέρω.

Δεν ξέρω μετά τι θα μπορούσα να κάνω στο πλαίσιο του νόμου ή έκνομα αλλά σήμερα βρέθηκα στην πολύ παράξενη θέση να πρέπει να πάρω τηλέφωνο την κόρη μου τη μεγάλη και να της πω εγώ –ένα παιδί που είναι συνέχεια μέσα στα social media- να της πω ότι ‘θα διαβάσεις αυτό και αυτό.

Αν και είμαι πολύ σίγουρος για τον εαυτό μου και τη σχέση που έχω με τα παιδιά μου έπρεπε να της πω εκείνη την ώρα ότι "δεν θέλω να περάσει από το μυαλό σου ή να αφήσεις να σε επηρεάσει κανένας άνθρωπος ούτε μία στο εκατομμυριοστό να ήξερα κάτι τέτοιο, όχι τρία χρόνια, τρεις ώρες και να μην έκανα κάτι γι’ αυτό, να το ανεχόμουν, όπως είμαι σίγουρος και για τους άλλους δύο».

Η καταγγελία της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου

«Ακολουθεί η καταγγελία μίας κοπέλας που έπειτα από την συζήτηση που είχαμε εδώ και αρκετές εβδομάδες και μετά από την συγκατάθεσή της μου ζήτησε να κοινοποιήσω την ιστορία. Η κοπέλα έχει κινηθεί νομικά, ωστόσο επειδή δεν την στηρίζει το οικογενειακό περιβάλλον και ο θύτης είναι δημόσιο πρόσωπο, θέλει να παραμείνει ανώνυμη και θα το σεβαστούμε».

«Η κοπέλα γνώρισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα το καλοκαίρι του 2016 σε διακοπές της στην Αλόννησο, που ο ίδιος έχει κατοικία και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Ύστερα από μία τυχαία συνάντηση, εκείνος την προσέγγισε ερωτικά, με αποτέλεσμα να συνάψει σχέση μαζί του, η οποία κράτησε δύο χρόνια. Έπειτα το χωρισμό του, ένα φιλικό πρόσωπο ενημέρωσε την κοπέλα ότι σε πορνογραφικό σάιτ βρήκε ένα βίντεο με εκείνη.

Έπειτα, έψαξε σε αυτό και άλλα σάιτ παρόμοιου περιεχομένου με βάση το τίτλο του βίντεο και το username του χρήστη και ανακάλυψε ότι υπάρχουν 3 βίντεο δικά της με το συγκεκριμένο άτομο και πληθώρα φωτογραφιών (περίπου 300). Το ένα βίντεο είχε πάνω από 99.300 προβολές.

Ήταν προφανές ότι τα κανάλια και όλο αυτό το υλικό έχει ανέβει από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς ήταν ο μόνος που το είχε στην κατοχή του. Αμέσως έγινε μήνυση σχετικά και επίσης, ενώ είχε καταθέσει μήνυση και εκείνος ήταν σε νέα σχέση, ανέβασε και άλλο βίντεο με την κοπέλα».

undefined

undefined

undefined

Εξελίξεις μετά το τέλος από το Ράδιο Αρβύλα με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Στάθης Παναγιωτόπουλος - Εξελίξεις