Γιώργος Τράγκας: Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιώργος Τράγκας: Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του

Ο Γιώργος Τράγκας τα τελευταία εικοσιτετράωρα δίνει μεγάλη μάχη προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή καθώς η υγεία του βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση αφού είναι διασωληνωμένος στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Σωτηρία.

Μάλιστα, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR μπήκε και σε μηχάνημα τεχνητού νεφρού. Η νέα επιδείνωση εμφανίστηκε χθες το βράδυ και αμέσως αντέδρασε το ιατρικό προσωπικό το οποίο και έθεσε τον Γιώργο Τράγκα σε μηχανική υποστήριξη τεχνητού νεφρού.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την την υγεία του Γιώργου Τράγκα

"Δεν υπήρξα ποτέ αρχηγός των αντιεμβολιαστών"

Λίγο πριν διαγνωσθεί θετικός στον κορωνοϊό και νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, ο Γιώργος Τράγκας είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο zoogla.gr για την κατάσταση της υγείας του.

«Ο συνοδός είναι δύσκολος αλλά μέχρι στιγμής είμαι καλά. Μέχρι στιγμής έχω έναν πυρετό, πηγαινοέρχεται. Έχω τη γεύση και την όσφρηση μου, δεν βήχω. Παίρνω ψευδάργυρο, βιταμίνες. Δεν υπήρξα ποτέ αρχηγός των αντιεμβολιαστών στην Ελλάδα.

Είναι γνωστό ότι σε χιλιάδες εκπομπές μου, έχω διαφημίσει και είμαι υπέρ του συναινετικού εμβολιασμού. Όπως προβλέπει η απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Είμαστε κίνημα ελεύθερων ανθρώπων, όχι αντιεμβολιαστών» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τράγκας.