Ξεμπροστιάζουν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - Κοπέλες έβγαλαν στην δημοσιότητα τα μηνύματα που τους έστελνε!

"Είμαι ελεύθερος και σε..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεμπροστιάζουν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - Κοπέλες έβγαλαν στην δημοσιότητα τα μηνύματα που τους έστελνε!

Σοκαριστική ήταν η έναρξη της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα το βράδυ της Δευτέρας 13/12 όταν ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μένει εκτός εκπομπής μετά την καταγγελία για διαρροή βίντεο πολύ προσωπικών στιγμών με πρώην του επίτηδες, για εκδίκηση, το γνωστό και ως revenge porn.

Ο ίδιος, απομακρύνθηκε από τις εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ αφαιρέθηκε και το όνομά του από τους τίτλους αρχής.

Ο Αντώνης Κανάκης δεν αρνήθηκε πως ο πρώην συνεργάτης του έκανε αυτά για τα οποία κατηγορείται, ενώ δήλωσε πλήρη άγνοια για τις δικαστικές του περιπέτειες που είδαν το φως της δημοσιότητας μερικές ώρες πριν.

Αμέσως μετά την ανάρτηση με την περιπέτεια της πρώην συντρόφου του Παναγιωτόπουλου η οποία είδε προσωπικά της βίvτεο αλλά και φωτογραφίες από τις συvευρέσεις της με τον συνεργάτη του Αντώνη Κανάκη να διαρρέουν σε ιστοσελίδες διόλου κατάλληλου περιεχομένου πολλές ήταν οι γυναίκες που δημοσιοποίησαν περιστατικά με τον ίδιο πρωταγωνιστή αλλά και μηνύματα που τους έστελνε.

Τα μηνύματα του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Στάθης Παναγιωτόπουλος

Στάθης Παναγιωτόπουλος Ράδιο Αρβύλα

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την αποχώρηση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από τους «Ράδιο Αρβύλα»

«Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού».