«Ζητώ συγγνώμη, έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Παναγιωτόπουλου μετά τον σάλο

Η μακροσκελής τοποθέτησή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ζητώ συγγνώμη, έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Παναγιωτόπουλου μετά τον σάλο

Με μία δήλωση στην εκπομπή Πρωινό θέλησε να δώσει την δική του απάντηση στον σάλο που έχει δημιουργηθεί με την καταγγελία που υπάρχει εις βάρος του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, λίγες ώρες μετά την απομάκρυνσή του από το Ράδιο Αρβύλα.

Στην τοποθέτησή του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ζήτησε συγγνώμη από την κοπέλα που εξέθεσε ενώ τόνισε πως δεν οι συνεργάτες τους δεν είχαν ιδέα για την υπόθεση που εκκρεμεί.

Η αντίδραση του Στάθη Παναγιωτόπουλου για την καταγγελία

«Με αφορμή καταγγελία που έφτασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για εμένα αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω τα εξής: Έκανα μία απαράδεκτη πράξη εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με έχει βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανένα. Ήταν μία τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες.

Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά. Μάλιστα δεν περνάει ούτε μία μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω.

Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση.

Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Η ανάρτηση του Χρήστου Κιούση μετά την χθεσινή 13/12 εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα

Μετά τον λόγο του Αντώνη Κανάκη στην χθεσινή εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα, μίλησε και ο πρώην συνεργάτης του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Χρήστο Κιούση, εξηγώντας την θέση του και παραθέτοντας στους τηλεθεατές την δική του πλευρά στην όλη ιστορία.

«Είμαστε και γονείς ξέρετε. Εγώ είμαι 47 χρονών, έχω τρία παιδιά, έχω δύο κόρες, η μία 21 και η άλλη 18. Θα μπορούσε να είναι προφανώς μία κοπέλα που θα της είχε συμβεί κάτι τέτοιο και δεν θα ήθελα να φανταστώ τον εαυτό πώς θα αντιδρούσα σαν πατέρας αυτής της κοπέλας πέρα από την προφανή στήριξη που θα μπορούσα να της προσφέρω.

Δεν ξέρω μετά τι θα μπορούσα να κάνω στο πλαίσιο του νόμου ή έκνομα αλλά σήμερα βρέθηκα στην πολύ παράξενη θέση να πρέπει να πάρω τηλέφωνο την κόρη μου τη μεγάλη και να της πω εγώ –ένα παιδί που είναι συνέχεια μέσα στα social media- να της πω ότι ‘θα διαβάσεις αυτό και αυτό.

Αν και είμαι πολύ σίγουρος για τον εαυτό μου και τη σχέση που έχω με τα παιδιά μου έπρεπε να της πω εκείνη την ώρα ότι "δεν θέλω να περάσει από το μυαλό σου ή να αφήσεις να σε επηρεάσει κανένας άνθρωπος ούτε μία στο εκατομμυριοστό να ήξερα κάτι τέτοιο, όχι τρία χρόνια, τρεις ώρες και να μην έκανα κάτι γι’ αυτό, να το ανεχόμουν, όπως είμαι σίγουρος και για τους άλλους δύο», δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ λίγα λεπτά μετά το τέλος της εκπομπής έκανε την εξής ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:

Χρήστος Κιούσης Ράδιο Αρβύλα Στάθης Παναγιωτόπουλος