«Καλά έκανε ο Κανάκης...» - "Κόλαφος" ο Σπύρος Μπιμπίλας κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου

«Η κοινωνία πρέπει να διορθωθεί»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Καλά έκανε ο Κανάκης...» -

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Τρίτης (14/12) ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος θέλησε να σχολιάσει από τη μεριά του, τον σάλο που έχει δημιουργηθεί από εχθές με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

«Είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, η κοινωνία πρέπει να διορθωθεί. Για τον ίδιο λόγο ξέρετε ότι διαγράψαμε κι έναν ηθοποιό από το σωματείο των ηθοποιών.

Καλά έκανε ο Αντώνης Κανάκης και τον έδιωξε από το Ράδιο Αρβύλα. Όπως διώξαμε κι εμείς τον ηθοποιό επειδή παρουσίαζε έναν ανάλογο περιστατικό σε πρόβες και η γενική μας συνέλευση τον εκδίωξε», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Οι πρώτες δηλώσεις του Παναγιωτόπουλου μετά τον σάλο

Με μία δήλωση στην εκπομπή Πρωινό θέλησε να δώσει την δική του απάντηση στον σάλο που έχει δημιουργηθεί με την καταγγελία που υπάρχει εις βάρος του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, λίγες ώρες μετά την απομάκρυνσή του από το Ράδιο Αρβύλα.

Στην τοποθέτησή του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ζήτησε συγγνώμη από την κοπέλα που εξέθεσε ενώ τόνισε πως δεν οι συνεργάτες τους δεν είχαν ιδέα για την υπόθεση που εκκρεμεί.

«Με αφορμή καταγγελία που έφτασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για εμένα αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω τα εξής: Έκανα μία απαράδεκτη πράξη εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με έχει βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανένα. Ήταν μία τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες.

Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά. Μάλιστα δεν περνάει ούτε μία μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω.

Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση.

Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.