Στο πλευρό του Κανάκη ο Γιώργος Παπαδάκης - «Αμφισβητείται η ειλικρίνεια των παιδιών»

Τον υποστήριξε για τα σχόλια που τον κατηγορούν ότι γνώριζε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο πλευρό του Κανάκη ο Γιώργος Παπαδάκης - «Αμφισβητείται η ειλικρίνεια των παιδιών»

Μέσα από τη σημερινή (14/12) εκπομπή του, ο Γιώργος Παπαδάκης θέλησε να πάρει θέση για την καταγγελία που υπάρχει εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ξεκαθαρίζοντας πως ο Αντώνης Κανάκης και οι υπόλοιποι συνεργάτες τους δεν είχαν ιδέα.

Το σχόλιο του Γιώργου Παπαδάκη για τον Αντώνη Κανάκη και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

«Από κάποιους φίλους αμφισβητείται η ειλικρίνεια των παιδιών. Ότι αποκλείεται να μην ξέρατε, ότι εσείς κατά καιρούς έχτε σχολιάσει με δεικτικό τρόπο ανάλογα γεγονότα. Εγώ δεν θέλω να πιστευτώ ότι έτσι όπως τους ξέρω και δεν θέλω να το πω αυτό επειδή δουλεύουμε στον ίδιο σταθμό.

Και σε άλλο σταθμό να ήταν το ίδιο πράγμα θα έλεγα. Και τον Αντώνη και τον Σερβετά και τον Κιούση τους ξέρω χρόνια και πιστεύω ότι πράγματι αιφνιδιάστηκαν, δεν γνώριζαν αυτή την ιστορία. Πράγματι είναι πάρα πολύ δύσκολη η θέση των ανθρώπων που σχολίασαν με έναν τρόπο δεικτικό τρόπο την περίπτωση Λιγνάδη και υπάρχουν και αναρτήσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Καλά έκανε ο Αντώνης Κανάκης και τον έδιωξε»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Τρίτης (14/12) ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος θέλησε να σχολιάσει από τη μεριά του, τον σάλο που έχει δημιουργηθεί από εχθές με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

«Είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, η κοινωνία πρέπει να διορθωθεί. Για τον ίδιο λόγο ξέρετε ότι διαγράψαμε κι έναν ηθοποιό από το σωματείο των ηθοποιών.

Καλά έκανε ο Αντώνης Κανάκης και τον έδιωξε από το Ράδιο Αρβύλα. Όπως διώξαμε κι εμείς τον ηθοποιό επειδή παρουσίαζε έναν ανάλογο περιστατικό σε πρόβες και η γενική μας συνέλευση τον εκδίωξε», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.