Ανέβαλαν τον γάμο τους έτσι ξαφνικά Δανάη Παππά και Λάμπρος Λάζαρης - Σύννεφα στην σχέση τους

Ποιος ο λόγος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανέβαλαν τον γάμο τους έτσι ξαφνικά Δανάη Παππά και Λάμπρος Λάζαρης - Σύννεφα στην σχέση τους

Το ζευγάρι δεν χώρισε, αντιθέτως είναι μαζί κι ερωτευμένοι, όμως μια σειρά από θέματα και προβλήματα μπήκαν ανάμεσά τους και τους έφεραν αντιμέτωπους με πολύ δύσκολες αποφάσεις, όπως αναγράφει σημερινό 14/12 δημοσίευμα του περιοδικού Ciao. Τι συνέβη, λοιπόν, και η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης, ενώ ήθελαν πολύ αυτόν τον γάμο τον ανέβαλαν τελικά;

Παππά από την μία, Λάζαρης από την άλλη και ο Σασμός στην... μέση

Όπως αναφέρουν, στο Ciao, άνθρωποι που ξέρουν πολύ καλά την ηθοποιό και τον επιχειρηματία, το βασικό τους πρόβλημα είναι η έλλειψη χρόνου για τους δυο τους, καθώς τόσο η ηθοποιός όσο και ο επιχειρηματίας είναι πολύ απορροφημένοι από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Κυρίως εκείνη, όμως, η οποία τρέχει ασταμάτητα με τα γυρίσματα για την πολύ επιτυχημένη σειρά Σασμός (δείτε εδώ τι θα συμβεί στο σημερινό 14/12 επεισόδιο) στην οποία και πρωταγωνιστεί. Κι εκείνος, όμως, ο οποίος διατηρεί επιχείρηση εστίασης στην Πάρο, είναι αναγκασμένος να κάνει συχνά ταξίδια στο νησί με συνέπεια ο χρόνος που έχουν πλέον ο ένας για τον άλλον να είναι πολύ λίγος.

Δανάη Παππά και Λάμπρος Λάζαρης χωρισμός

Αυτό, όπως είναι φυσικά έφερε τριβές και ζήλειες ανάμεσά τους, αλλά και τα πρώτα καυγαδάκια που ανησύχησαν σοβαρά το ζευγάρι. Έτσι, οι δυο τους αποφάσισαν να μην κάνουν βιαστικές κινήσεις και να δουν πρώτα πως θα εξελιχθεί η σχέση τους και πως θα αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους ώστε να προχωρήσουν στην επισημοποίηση.

Όταν εξομαλυνθούν τα θέματα, οι δυο τους αποφάσισαν να επαναπροσδιορίσουν τη ημερομηνία του γάμου τους.