Ράδιο Αρβύλα: «Ούτε εμείς ξέρουμε ποια θα είναι η ουσία της εκπομπής»

Τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ράδιο Αρβύλα: «Ούτε εμείς ξέρουμε ποια θα είναι η ουσία της εκπομπής»

Μετά από την είδηση που σόκαρε το πανελλήνιο το βράδυ της Δευτέρας 13/12 καθώς ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται πως διέρρευσε βίντεο και φωτογραφίες της πρώην του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, αποχώρησε από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

Μάλιστα, οι αντιδράσεις στα social media είναι σφοδρές καθώς τόσο γνωστοί καλλιτέχνες όσο και χρήστες του Twitter ξέσπασαν φανερά. Έτσι, το βράδυ της Τρίτης 14/12 η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» βγήκε κανονικά στον αέρα του ΑΝΤ1.

Όπως ήταν λογικό η ατμόσφαιρα ήταν αρκετά ηλεκτρισμένη και συγχρόνως αμήχανη ενώ ο Αντώνης Κανάκης δεν δίστασε να πει χαρακτηριστικά στην έναρξη της εκπομπής:

«Δεν μπορούμε να κάνουμε σατιρική εκπομπή. Έχει γίνει με τον Γρηγορόπουλο και με την Μarfin. Όταν είσαι εντάξει με τον εαυτό σου, το να προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας είναι μία ψυχοφθόρα διαδικασία. Θα απαντήσουμε σε ένα δύο πράγματα για πρώτη φορά.»

Οι δηλώσεις του Αντώνη Κανάκη

«Ζητώ συγγνώμη, έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Παναγιωτόπουλου μετά τον σάλο

Με μία δήλωση στην εκπομπή Πρωινό θέλησε να δώσει την δική του απάντηση στον σάλο που έχει δημιουργηθεί με την καταγγελία που υπάρχει εις βάρος του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, λίγες ώρες μετά την απομάκρυνσή του από το Ράδιο Αρβύλα.

Στην τοποθέτησή του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ζήτησε συγγνώμη από την κοπέλα που εξέθεσε ενώ τόνισε πως δεν οι συνεργάτες τους δεν είχαν ιδέα για την υπόθεση που εκκρεμεί.

«Με αφορμή καταγγελία που έφτασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για εμένα αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω τα εξής: Έκανα μία απαράδεκτη πράξη εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με έχει βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανένα. Ήταν μία τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες.

Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά. Μάλιστα δεν περνάει ούτε μία μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω.

Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση.

Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.