Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξέσπασε ο αδελφικός του φίλος - «Θα πρέπει να φερθεί σαν άντρας»

«Είμαι διπλά οργισμένος. Θα πρέπει να εστιάσουμε στο κορίτσι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξέσπασε ο αδελφικός του φίλος - «Θα πρέπει να φερθεί σαν άντρας»

Ο αδελφικός φίλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». Οι δυο τους γνωρίζονται από το 1977 ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί με τα πιο σκληρά λόγια για τον παρουσιαστή που αποχώρησε από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» μετά από τον σάλο που προκλήθηκε.

Οι αιχμηρές δηλώσεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

«Είναι αδερφικός φίλος και συνεργάτης. Από το 1977 γνωριζόμαστε. Είμαι διπλά οργισμένος. Θα πρέπει να εστιάσουμε στο κορίτσι, όχι στον Στάθη. Ο Στάθης θα πρέπει να υποστεί τις κυρώσεις του νόμου. Η κοπέλα είναι που μας ενδιαφέρει. Να αποκαταστήσει την τιμή της κοπέλας. Είναι αδερφός μου. Μιλάω σαν να είναι ο Στάθης εδώ.

Θα πρέπει να φερθεί σαν άντρας σωστά. Γιατί αυτά που έγιναν δεν είναι και τόσο αντρικά. Είμαι διπλά αυστηρός. Τον ξέρω τόσα χρόνια. Δεν επικοινώνησα μαζί του. Να τα φτιάξει πρώτα και μετά. Τι να του πω και τι να μου πει; Τον αγαπώ, τον λατρεύω το ξέρει, αλλά δε μπορώ. Για ό,τι έχει κάνει θα τιμωρηθεί.

Ο πρώτος που θα τον τιμωρήσει είμαι εγώ. Θα κάνουμε το σωστό. Πιστεύω πως θα καταλάβει τι λάθος έχει κάνει και θα το διορθώσει. Στο χέρι του είναι. Θα πάρει χρόνο, χρόνια. Να κάνει το καλό και να ξαναγίνουμε περήφανοι για αυτόν. Μας έχει βάλει σε δύσκολη θέση όλους. Να κάνει το σωστό».

Οι Ράδιο Αρβύλα "εξαφάνισαν" τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μετά το σκάνδαλο

Οι εξελίξεις που αφορούν το Ράδιο Αρβύλα μετά την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου είναι ραγδαίες. Ο Αντώνης Κανάκης με την ομάδα του έκαναν μία πολύωρη σύσκεψη με τον ΑΝΤ1 προκειμένου να αποφασίσουν πώς θα συνεχίσουν από εδώ και πέρα.

Η απόφαση τελικά πάρθηκε (δείτε εδώ τι θα γίνει) και αμέσως, οι ιθύνοντες του σταθμού βρήκαν τρόπο να "εξαφανίσουν" τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από τις φωτογραφίες της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, άλλαξε η επίσημη φωτογραφία που έβγαλαν οι Ράδιο Αρβύλα για τον ΑΝΤ1 και απλά έκοψαν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο σαν να μην υπήρξε ποτέ.

Ράδιο Αρβύλα Στάθης Παναγιωτόπουλος