Ναταλία Γερμανού: Συγκινεί το μήνυμα που έστειλε στον Πέτρο Ίμβριο για τον θάνατο του πατέρα του

«Καλό ταξίδι “μπαμπά”»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: Συγκινεί το μήνυμα που έστειλε στον Πέτρο Ίμβριο για τον θάνατο του πατέρα του

Οι τελευταίες ημέρες είναι αρκετά δύσκολες για τον Πέτρο Ίμβριο καθώς έχασε τον πολυαγαπημένο του πατέρα. Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού λίγες ώρες αργότερα θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στον πρώην σύζυγό της καθώς αποχαιρέτησε τον πατέρα του τραγουδιστή με ένα συγκινητικό μήνυμα στο προσωπικό της λογαριασμό.

Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού

«Καλό ταξίδι “μπαμπά” υπέροχε, περήφανε, θα σε θυμάμαι τα καλοκαίρια στη Σαμοθράκη να μου τραγουδάς. Πέτρο μου θα σε καμαρώνει…».

Ανάρτηση Ναταλίας Γερμανού

Οι ευχές της στον Πέτρο Ίμβριο για την γέννηση του γιου του - «Είμαι τόσο χαρούμενη»

Η Ναταλία Γερμανού έστειλε τις πιο γλυκές και τρυφερές της ευχές στον Πέτρο Ίμβριο, με αφορμή την γέννηση του γιου του.

Ο ίδιος και η αγαπημένη του Συράν Λελούδα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο και πανέμορφο αγοράκι. Ο Πέτρος Ίμβριος έγινε πατέρας για τρίτη φορά και η χαρά του είναι απερίγραπτη.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους το ευτυχές αυτό γεγονός και έτσι δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Φυσικά, η Ναταλία Γερμανού έσπευσε να του ευχηθεί και δημόσια με την ίδια να ανετά μια φωτογραφία στην οποία Πέτρος Ίμβριος ποζάρει αγκαλιά με το νεογέννητο γιο το. Στο τρυφερό αυτό στιγμιότυπο έγραψε: «Είμαι τόσο χαρούμενη για εσάς. Καλότυχο και γερό».

Να υπενθυμίσουμε πως ο Πέτρος Ίμβριος παντρεύτηκε το 1998 με τη Ναταλία Γερμανού, με την οποία όμως χώρισαν μετά από πέντε χρόνια, με τους ίδιους να διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Ναταλία Γερμανού ευχές στον Πέτρο Ίμβριο για την γέννηση του γιου του