Το έμαθε μπροστά στις κάμερες - Σοκαρισμένος ο Κρατερός Κατσούλης: "Τι λέτε μωρέ; Πλάκα κάνετε!"

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το έμαθε μπροστά στις κάμερες - Σοκαρισμένος ο Κρατερός Κατσούλης:

Η κάμερα του Happy Day βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 14/12 στην πρεμιέρα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη». Ο Κρατερός Κατσούλης ρωτήθηκε αν μετά το κινηματογραφικό του εγχείρημα θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση και δήλωσε ανοιχτός στο ενδεχόμενο πλην όμως του σεναρίου για πρωινή εκπομπή.

Στη συνέχεια οι δημοσιογράφοι αναφέρθηκαν στον σάλο που ξέσπασε με τη διαρροή ερωτικού περιεχομένου από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο περιμένοντας από τον παρουσιαστή - ηθοποιό να σχολιάσει το γεγονός αλλά... όπως θα δείτε στο παρακάτω απόσπασμα είχε πλήρη άγνοια επί του περιστατικού.

Οι δηλώσεις του Κρατερού Κατσούλη

«Τι λέτε μωρέ; Πλάκα κάνετε! Δεν το ξέρω αυτό το πράγμα, επιτρέψτε μου να ενημερωθώ πρώτα. Δεν καταλαβαίνω τι ακούω. Μου φαίνεται κουλό» είπε γεμάτος έκπληξη και απορία.

«Πόσο άνανδρο, ελεεινό, χυδαίο είναι.. Το θύμα αυτής της ιστορίας είναι η κοπέλα»

Η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1, το απόγευμα της Τρίτης 14/12 βγήκε και πάλι στο αέρα με τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη να συγκλονίζουν μετά από τον σάλο που δημιουργήθηκε σχετικά με το revenge porn που έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην πρώην σύντροφό του.

Όπως είναι λογικό οι ίδιοι δεν μπορούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί πραγματικά καθώς είναι σε απόλυτο σοκ. Μάλιστα, ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε χαρακτηριστικά πως είναι συγκινημένος μετά από την συνέντευξη της 30χρονης.

«Η ουσία δεν είναι ότι εμείς είμαστε θύματα, ούτε αν θα συνεχίσει το Ράδιο Αρβύλα. Το θύμα αυτής της ιστορίας είναι η κοπέλα. Το πρώτο πράγμα που έχει μπει μέσα στο μυαλό και την καρδιά μας, από την πρώτη στιγμή που το μάθαμε.

Δυο πράγματα σκεφτόμαστε, το πρώτο είναι να μπούμε στη θέση της και το τι περνάει αυτή η κοπέλα. Πόσο άνανδρο, ελεεινό, χυδαίο, ένα γεγονός που έχει οδηγήσει ανθρώπους και στο εξωτερικό ακόμη και στον θάνατο.

Η επόμενη σκέψη μας είναι αν αυτό το πράγμα συνέβαινε στο παιδί μου, στην κοπέλα μου, στο κορίτσι μου από έναν… άνθρωπο που καθόταν 14 χρόνια δίπλα μου.

Είναι εξωγήινο αυτό που ζούμε. Γίνεται όλο και πιο συγκλονιστικό για εμάς γιατί μαθαίνουμε πληροφορίες που δεν γνωρίζαμε, γιατί έρχονται και πράγματα που κουμπώνουν. Δεν έτυχε ποτέ να γνωρίσουμε αυτή την κοπέλα και καμία που είχε σχέση μαζί του στο παρελθόν. Τώρα μαθαίνουμε για αυτόν τον άνθρωπο και τι έχει βιώσει.

Επειδή την άκουσα και με συγκίνησε πολύ όταν είπε ότι νιώθει και άσχημα… Απλά αγάπη μου να σου πω δυο πράγματα μέσα από την καρδιά μου, δεν έχεις κανέναν απολύτως λόγο να νιώθεις άσχημα. Μπράβο σου που το έκανες και κινήθηκες κατευθείαν νομικά. Άσχετα αν ακόμη ψάχνεις να βρεις μια δικαίωση.

Θέλουμε να σου πούμε παράλληλα ότι εννοείται ότι είμαστε εδώ και θα επικοινωνήσουμε εδώ. Πόσο πολύ θα ήθελα και πόσο πολύ εύχομαι να είχες έρθει να μας βρεις, να μας πεις τι είχε συμβεί».