Συγκινήθηκε στην κάμερα του MEGA και δεν μπορούσε να βγάλει μιλιά η Νατάσα Θεοδωρίδου

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκινήθηκε στην κάμερα του MEGA και δεν μπορούσε να βγάλει μιλιά η Νατάσα Θεοδωρίδου

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα παραχώρησε η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε τόσο για την ηλικία της, όσο και για τα πρώτα της χρόνια στο τραγούδι. Μάλιστα, όταν θυμήθηκε το πως ήρθε στην Αθήνα... συγκινήθηκε και βούρκωσε.

Η εξομολόγηση της Νατάσας Θεοδωρίδου

«Είμαι 51, δεν κρύβω την ηλικία μου. Έχω γεννηθεί το 1970. Θυμάμαι το ξεκίνημά μου, τη στιγμή που έφευγα με το αεροπλάνο από τη Θεσσαλονίκη» είπε και συγκινήθηκε!

«Δεν το περίμενα ότι θα γίνει όλο αυτό. Άνοιγε ένας κύκλος ζωής που δεν ήξερες που θα οδηγήσει. Είχα χωρίσει και ήμουν και με ένα παιδί δύο ετών - δείτε πως είναι σήμερα η κόρη της. Πήρα και την ευθύνη του παιδιού», εξομολογήθηκε.

Τα πρώτα βήματα της Νατάσας Θεοδωρίδου στην μουσική

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 24 Οκτωβρίου 1970, με γονείς τους Σοφία και Στάθη Θεοδωρίδη. Έχει καταγωγή από τα Κουδούνια Δράμας. Σπούδασε δημοσιογραφία σε ιδιωτική σχολή της Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα έλαβε μαθήματα αρμονίας και κιθάρας. Ξεκίνησε την καριέρα της, μαθήτρια ακόμα, τραγουδώντας λαϊκά τραγούδια σε νυχτερινά κέντρα της συμπρωτεύουσας.

Το 1996 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και εργάστηκε σε νυχτερινά κέντρα με μεγάλη επιτυχία. Το 1996 δούλεψε στις "Θαλασσιές τις Χάντρες" στην πλατεία Αγίων Ασωμάτων. Μαζί της ήταν ο Αντώνης Ρέμος, ο Λάμπης Λιβιεράτος και ο Παντελής Καναράκης. Κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο το 1997, ο οποίος και έγινε πλατινένιος. Το 1998 κυκλοφορεί το δεύτερό της δίσκο, με τίτλο "Δεύτερη αγάπη", που αποτέλεσε σταθμό για την καριέρα της, με αποκορύφωμα τη συνεργασία με τον Πασχάλη Τερζή στο τραγούδι "Δεν θέλω τέτοιους φίλους". Το άλμπουμ έγινε επίσης πλατινένιο.

Από εκείνη την περίοδο και έπειτα είδε τεράστια επιτυχία τόσο μόνη της, όσο και στο πλευρό καταξιωμένων καλλιτεχνών.