"Μπήκα στις τουαλέτες και..." - "Έσπασε" την σιωπή της η τραγουδίστρια που καταγγέλλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

"Αισθάνομαι μόνο απέχθεια για αυτό τον άνθρωπο"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος κατηγορείται πως δημοσίευσε ερωτικά βίντεο εκείνου και της πρώην συντρόφου του σε σάιτ ενηλίκων, χωρίς την συγκατάθεσή της (δείτε εδώ τις πρώτες της δηλώσεις μετά την καταγγελία της). Λίγο μετά την απομάκρυνσή του, μάλιστα, από τους Ράδιο Αρβύλα, μια ακόμη καταγγελία βγήκε στο φως, αυτής της τραγουδίστριας Chrysa, από το συγκρότημα OCEANDVST.

Η ίδια μίλησε στις εκπομπές Mega Καλημέρα και Super Κατερίνα και περίεγραψε την δική της δυσάρεστη εμπειρία με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

«Έτυχε να βρίσκομαι σε ένα beach bar μαζί με τους φίλους μου και περνούσαμε καλά. Ήμουν 17 ετών. Την ώρα που καθόμασταν στο μπαρ έτυχε να πει ένα αστείο, στο οποίο ανταποκρίθηκα γελώντας και βρήκε το πάτημα να συνεχίσει την κουβέντα μαζί μου. Σε κάποια φάση μπήκα στις τουαλέτες, μπήκε και αυτός με την πρόφαση ότι έκανε λάθος και άρχισε να μου μιλάει, να με ρωτάει το όνομά μου, διάφορα πράγματα για μένα. Εν τέλει καταλήξαμε σε διάφορες χυδαιότητες, τις οποίες δεν μπορούσα να αποκρούσω εκείνη τη στιγμή.

Δεν ήθελα να πάω στην εκπομπή γι’ αυτό τον λόγο. Παρ’ όλα αυτά, έκανα την υποχώρηση γιατί θα είχε όφελος για την μπάντα μου. Εντόπισα μία αμηχανία στο πρόσωπό του. Αισθάνθηκα την ανάγκη να εξωτερικεύσω τα συναισθήματά μου γι’ αυτό που είχε συμβεί σε μένα, για να δει ο κόσμος ότι δεν είναι μόνο αυτό που έκανε. Δεν ήμουν μόνο εγώ ή η κοπέλα που έβγαλε το βίντεο. Δεν έχω κάτι να του πω. Αισθάνομαι μόνο απέχθεια για αυτό τον άνθρωπο. Επειδή καμία δεν είναι μόνη, τώρα είναι η στιγμή για όποια έχει την ανάγκη, το θάρρος, να μιλήσει», ανέφερε η Chrysa στην εκπομπή MEGA Καλημέρα.

Ταυτόχρονα, στην εκπομπή Super Κατερίνα τόνισε: «Δεν είχα μιλήσει σε κανέναν ήταν μια τραυματική εμπειρία. Όταν συνέβη το περιστατικό είχα μάρτυρες μπροστά, δεν δίστασε να το κάνει. Ήταν λεκτική σεξουαλική παρενόχληση. Προσπάθησε αρχικά να με προσεγγίσει ευγενικά ρωτώντας το όνομά μου και στη συνέχεια μου είπε διάφορα πράγματα τα οποία δεν νομίζω ότι αρμόζουν στην τηλεόραση.

Δεν με ακούμπησε καθόλου αλλά το τι έλεγε το στόμα του… Δεν θέλω να πω. Ήμουν 17 χρονών τότε ανήλικη, ο λόγος που βγαίνω και τα λέω τώρα δεν είναι για την προσωπική μου προβολή αλλά για όλες τις κοπέλες που βρίσκονται εκεί έξω και έχουν βιώσει αυτό το πράγμα από τον ίδιο είτε από κάποιον διαφορετικό άντρα. Επειδή γνωρίζω πως είναι να θυμάσαι αυτές τις καταστάσεις και να τρέμεις».

Σούσουρο με τις γυμνές φωτογραφίες του Στάθη Παναγιωτόπουλου - Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο

Πρώτο θέμα παντού τα τελευταία 24ωρα είναι το όνομα του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τα όσα κυκλοφόρησαν για το ροζ βίντεο πρώην συντρόφου του που δημοσιοποίησε ο ίδιος...

Σε σημερινό 15/12, μάλιστα, δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του που είναι γυμνός σε δημόσιους χώρους! Κάποιες είχαν αναρτηθεί από φίλους του στο instagram για πλάκα (όπως την δεύτερη που θα δείτε παρακάτω) και μετά από λίγο είχαν κατέβει... Οι φωτογραφίες αυτές είχαν βρει παλιότερα το φως της δημοσιότητας και κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και η εφημερίδα αποφάσισε να τις ξεθάψει...

Στάθης Παναγιωτόπουλου

Στάθης Παναγιωτόπουλος γυμνός