Η τελευταία επιθυμία της οικογένειας του Γιώργου Τράγκα λίγο πριν την κηδεία

Η ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η τελευταία επιθυμία της οικογένειας του Γιώργου Τράγκα λίγο πριν την κηδεία

Σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Τράγκα (δείτε εδώ το πότε και το που). Ο γνωστός δημοσιογράφος νοσηλευόταν με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Σωτηρία, ωστόσο στη πιο μεγάλη μάχη της ζωής του δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Σε ανάρτησή του ο Εκπρόσωπος Τύπου Κ.ΕΛ.ΑΝ. αποκάλυψε πως η οικογένεια του Γιώργου Τράγκα επιθυμεί αντί στεφάνων να γίνει δωρεά στην Κιβωτό του Κόσμου και στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ.

Η ανακοίνωση της οικογένειας Τράγκα

«Πέμπτη 16/12 στη 1.00μμ, η εξόδιος ακολουθία του Γιώργου Τράγκα, στην Παναγία Ελευθερώτρια Κηφισιάς. Θα ακολουθήσει η ταφή του στο δημοτικό κοιμητήριο Κηφισιάς. Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί δωρεά στην Κιβωτό του Κόσμου και στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ. Θα εκδοθεί ενημερωτικό ΔΤ» ήταν η ανάρτηση του Πάρη Κουρτζίδη.

Γιώργος Τράγκας κηδεία

«Τον εκλιπαρούσα να εμβολιαστεί...»

Ο γιατρός του Γιώργου Τράγκα μίλησε στην ΕΡΤ και αναφέρθηκε στην απόφαση του δημοσιογράφου να μην εμβολιαστεί, τονίζοντας πως ο ίδιος τον πίεζε κάθε μέρα ωστόσο εκείνος έβρισκε δικαιολογίες καθώς είχε επηρεαστεί από την παρέα του.

«Προσπαθούσα να τον πείσω να εμβολιαστεί. Και η παρέα του ήταν ανεμβολίαστη. Ήταν μία παρέα δημοσιογράφων που κόλλησαν. Και μετά γελάγανε. Το πήραν αστεία! Την ημέρα που νόσησε, με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε εάν πρέπει να πάρουμε μονοκλωνικά. Επιπολαιότητες ανθρώπων που δεν είχαν συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα. Το περιβάλλον φταίει που δεν πίστευε στον κορωνοϊό.

Το αντιπαράδειγμα του Τράγκα να γίνει μήνυμα για όλους. Εμβολιαστείτε για να σωθείτε. Καθημερινά έβρισκε δικαιολογίες. Όλο προσπαθούσε να μου ζητήσει έναν τρόπο να καθυστερήσει το εμβόλιο. Του έλεγα γιατί βρε αγόρι μου; Ήταν επισήμως άνθρωπος με σακχαρώδη διαβήτη, μορφώνοντας και διδάσκοντας τον κόσμο για το πρόβλημά σου, φτάνεις σε ένα σημείο να αρνείσαι αυτό που σου προσφέρει η επιστήμη.

Δικαιολογίες, αδικαιολόγητες. Όσο το σκέφτομαι μου έρχεται να τρελαθώ. 35 χρόνια με άκουγε κι αυτή τη στιγμή… Τι να πω Θεέ μου. Δε μπορώ να φανταστώ ότι ο Γιώργος Τράγκας την πάτησε τόσο πολύ», είπε ο κ. Ζούπας.