Καλομοίρα: Party στο στολισμένο της σπίτι για τα γενέθλια των διδύμων - Έχουν μεγαλώσει πολύ

Φωτογραφίες από τις όμορφες στιγμές που πέρασαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καλομοίρα: Party στο στολισμένο της σπίτι για τα γενέθλια των διδύμων - Έχουν μεγαλώσει πολύ

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας πέρασαν στο σπίτι τους η Καλομοίρα - που ήταν να πάει Eurovision - με τον σύζυγό της, Γιώργος Μπούσαλης, αφού τα δίδυμα αγόρια τους είχαν τα γενέθλια τους. Ο Δημήτρης και ο Νίκος έγιναν 9 ετών και οι γονείς του θέλησαν να τους κάνουν party.

Έτσι λοιπόν, διοργάνωσαν ένα υπέροχο οικογενειακό party για να γιορτάσουν στο στολισμένο τους σπίτι, λίγες εβδομάδες πριν υποδεχτούν το νέο έτος.

Η Καλομοίρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε επίσης φωτογραφίες από το party τους και έγραψε στη λεζάντα:

«Χαρούμενα ένατα γενέθλια στα δίδυμα αγόρια μου, Δημήτρη και Νίκο. Ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω πώς τα δυο μικρά μου αγόρια, έγιναν 9!!! Είστε οι αγάπες της ζωής μου (φυσικά και η μικρή σας αδερφή και ο μπαμπάς σας επίσης). Εύχομαι η ζωή σας να είναι γεμάτη ευτυχία και αγάπη, πάντα. Λατρεύω που είμαι η μαμά σας #9yearsold»

Οι φωτογραφίες της Καλομοίρας με τα παιδιά της

Τα καυτά φιλιά με τον κούκλο σύζυγό της

Μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών αποφάσισαν να περάσουν στην Πάρο η 36χρονη τραγουδίστρια, Καλομοίρα και ο επιχειρηματίας σύζυγός της. Ο φακός τους απαθανάτισε το απόγευμα της Τετάρτης 21 Ιουλίου στη Νάουσα. Το ζευγάρι βρέθηκε εκεί μαζί με τον κουμπάρο και νονό των δίδυμων γιων τους Αγάπιο Παπαδαμαντίου και τη σύζυγό του Ιβάνα. Μαζί τους αυτή τη φορά δεν ήταν τα τρία παιδιά τους, οι 8χρονοι Νίκος και Δημήτρης και η 5χρονη Αναστασία Καλομοίρα.

«Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό για ένα ζευγάρι, ειδικά όταν έχει παιδιά –όπως ο Γιώργος κι εγώ–, να μην ξεχνάει ποτέ να περνάει χρόνο ως ζευγάρι και να αφιερώνουν κάποιες ρομαντικές στιγμές μόνο γι’ αυτούς» έχει πει η ίδια σε παλιότερη συνέντευξή της. Επιστρέφοντας από την Πάρο, η Καλομοίρα με τον Γιώργο ταξίδεψαν οδικώς με τα παιδιά τους στον τόπο καταγωγής του ζευγαριού, το χωριό Νιάτα της Λακωνίας, ενώ στη συνέχεια προγράμματιζαν να παραθερίσουν όλοι μαζί στην Κεφαλονιά, ένα νησί το οποίο επισκέπτονται συχνά καθώς εκεί διαμένουν μέλη της οικογένειας του επιχειρηματία.

Δείτε τις φωτογραφίες εδώ!