Βραδινή έξοδος για την Φαίη Σκορδά - Πόζαρε με πρωταγωνιστή από τις Άγριες Μέλισσες

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βραδινή έξοδος για την Φαίη Σκορδά - Πόζαρε με πρωταγωνιστή από τις Άγριες Μέλισσες

Μια από τις σπάνιες δημόσιες εξόδους της πραγματοποίησε η Φαίη Σκορδά το βράδυ της Τρίτης 14/12. Η παρουσιάστρια έδωσε το παρών στο Μέγαρο Μουσικής όπου πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "Σμύρνη μου αγαπημένη".

Φορώντας λευκό στενό παντελόνι και μαύρο σακάκι τοπ, τα οποία συνδύασε με μαύρες κλασικές γόβες, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό εμφανώς ευδιάθετη.

Βραδινή έξοδος για την Φαίη Σκορδά

Η συνάντηση της Σκορδά με ηθοποιό των Άγριων Μελισσών

Μάλιστα, εκεί συνάντησε και τον Λεωνίδα Κακούρη, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην ταινία. Οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί για μια φωτογραφία. Ενώ, να σημειωθεί πως μαζί με τον ηθοποιό ήταν και η οικογένεια του για να τον στηρίξει. Ενώ, στο Μέγαρο Μουσικής είδαμε και σπάνια εμφάνιση της Άντζελας Γκερέκου με την κόρη της.

Φαίη Σκορδά  Λεωνίδας Κακούρης

Λεωνίδας Κακούρης σύζυγος παιδιά

Τι συμβαίνει με Σκορδά - Κουκουράκη; Το τρυφερό τετ α τετ στο θέατρο

Η Φαίη Σκορδά πραγματοποίησε πρόσφατα μία σπάνια βραδινή εμφάνιση στην πρεμιέρα της παράστασης "Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του" στο θέατρο ΗΒΗ. Στην παράσταση μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν η Κατιάνα Μπαλανίκα, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, ο Πάνος Νάτσης και ο Γιάννης Κουκουράκης.

Η οικοδέσποινα του Πρωινού για την έξοδό της επέλεξε total leather black look. Μαζί της ήταν δυο από τους στενούς της συνεργάτες στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Ο λόγος για τον Τάσο Τεργιάκη και τη Φωτεινή Πετρογιάννη.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao που κυκλοφόρησε την Τρίτη 26/10, λίγο μετά το τέλος της παράστασης, η Φαίη Σκορδά έσπευσε να συγχαρεί τους πρωταγωνιστές και ιδιαίτερα τον Γιάννη Κουκουράκη που παίζει στην παράσταση και τον οποίο παρακολουθούμε για 3η συνεχόμενη χρονιά στην σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες.

Οι δυο τους μάλιστα φωτογραφήθηκαν μαζί και μίλησαν για αρκετή ώρα ενώ όσοι ήταν παρόντες δεν μπόρεσαν να μην διακρίνουν την εμφανή χημεία και οικειότητα που υπήρχε μεταξύ τους. Η χημεία αυτή δεν είναι καινούργια. Από την πρώτη φορά που παρουσιάστηκε το καστ του σήριαλ, η Φαίη Σκορδά δεν είχε κρύψει το πόσο είχε εντυπωσιαστεί από το παρουσιαστικό του ηθοποιού.

Φαίη Σκορδά Γιάννης Κουκουράκης

Να τονίσουμε βέβαια πως πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως η σχέση τους δεν είναι τίποτα περισσότερο από φιλική αφού η Φαίη Σκορδά φημολογείται πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός άλλου άντρα, 11 χρόνια νεότερού της.