Συντετριμμένος ο Γιάννης Σερβετάς μετά την αποκάλυψη για τον Παναγιωτόπουλο - "Αυτό που βιώνω είναι..."

"Έχω βιώσει κηδείες, στεναχώριες, αλλά αυτό είναι..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συντετριμμένος ο Γιάννης Σερβετάς μετά την αποκάλυψη για τον Παναγιωτόπουλο -

Δεν έχουν όπως φαίνεται ακόμα ξεπεράσει το σοκ οι πρώην συνεργάτες και φίλοι του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μετά την αποκάλυψη ότι ανέβασε παράνομα στο διαδίκτυο πορνογραφικό υλικό πρώην συντρόφου του.

Λίγο μετά την τοποθέτηση του Χρήστου Κιούση, ο Γιάννης Σερβετάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα και τον Στρατή Λημνιό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει ακριβώς συμβεί.

Οι δηλώσεις του Σερβετά για τον Παναγιωτόπουλο

«Δεν έχω να πω τίποτα. Δυο μέρες τα λέμε, δεν το έχουμε ξεπεράσει. Είμαστε σοκαρισμένοι. Τα είπαμε όλα. Μιλάμε δυο μέρες στην τηλεόραση. Τα είπαμε όλα. Είναι αδιανότητο αυτό που βιώνω. Έχω βιώσει κηδείες, στεναχώριες, αλλά αυτό είναι φοβερό, δεν το έχω… Όσο περνάει μου βγαίνει σε θυμό» τόνισε ο Γιάννης Σερβετάς.

Ξέσπασε ο αδελφικός του φίλος - «Θα πρέπει να φερθεί σαν άντρας»

Ο αδελφικός φίλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». Οι δυο τους γνωρίζονται από το 1977 ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί με τα πιο σκληρά λόγια για τον παρουσιαστή που αποχώρησε από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» μετά από τον σάλο που προκλήθηκε.

«Είναι αδερφικός φίλος και συνεργάτης. Από το 1977 γνωριζόμαστε. Είμαι διπλά οργισμένος. Θα πρέπει να εστιάσουμε στο κορίτσι, όχι στον Στάθη. Ο Στάθης θα πρέπει να υποστεί τις κυρώσεις του νόμου. Η κοπέλα είναι που μας ενδιαφέρει. Να αποκαταστήσει την τιμή της κοπέλας. Είναι αδερφός μου. Μιλάω σαν να είναι ο Στάθης εδώ.

Θα πρέπει να φερθεί σαν άντρας σωστά. Γιατί αυτά που έγιναν δεν είναι και τόσο αντρικά. Είμαι διπλά αυστηρός. Τον ξέρω τόσα χρόνια. Δεν επικοινώνησα μαζί του. Να τα φτιάξει πρώτα και μετά. Τι να του πω και τι να μου πει; Τον αγαπώ, τον λατρεύω το ξέρει, αλλά δε μπορώ. Για ό,τι έχει κάνει θα τιμωρηθεί.

Ο πρώτος που θα τον τιμωρήσει είμαι εγώ. Θα κάνουμε το σωστό. Πιστεύω πως θα καταλάβει τι λάθος έχει κάνει και θα το διορθώσει. Στο χέρι του είναι. Θα πάρει χρόνο, χρόνια. Να κάνει το καλό και να ξαναγίνουμε περήφανοι για αυτόν. Μας έχει βάλει σε δύσκολη θέση όλους. Να κάνει το σωστό».