Eurovision 2022: Αυτή η τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2022 - Είναι οριστικό!

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Eurovision 2022: Αυτή η τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2022 - Είναι οριστικό!

Είναι επίσημο πλέον πως η καλλιτέχνης που πρόκειται να μας εκπροσωπήσει στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision 2022 όπου θα πραγματοποιηθεί στο Τορίνο της Ιταλίας, είναι η Amanda Georgiadi.

Πιο συγκεκριμένα, η είδηση έγινε γνωστή το απόγευμα της Τετάρτης 15/12 στην εκπομπή «Στούντιο 4» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ. Μάλιστα, η Στεφανία η οποία ήταν η περσινή εκπρόσωπος της Ελλάδας έδωσε on air τη σκυτάλη στην Amanda Georgiadi.

Να τονίσουμε πως η επιλογή έγινε από επταμελή Επιτροπή Αξιολόγησης της ΕΡΤ, όπου κατέληξε στις πέντε καλύτερες υποψηφιότητες, με ερμηνευτές τους Amanda Georgiadi, Good Job Nicky, Joanna Drigo, Ilias Kozas και Lou is. Ωστόσο, η ΕΡΤ θα παρουσιάσει το τραγούδι και το video clip της Αμάντας μετά την έλευση της νέας χρονιάς.

Η Amanda Georgiadi θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovison 2022

Κόλαφος ο Νίκος Γκάνος κατά της ΕΡΤ για την Eurovision - «Δεν έχει να κάνει με τον Good Job Nicky»

Ο Νίκος Γκάνος κατήγγειλε πρόσφατα την ΕΡΤ πως ενώ οι 5 καλλιτέχνες που θέλουν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Eurovision έχουν στείλει τα τραγούδια τους και έχουν ξοδέψει χρόνο και χρήμα, εκείνοι έχουν αποφασίσει ήδη ποιον θα στείλουν στην Ιταλία.

Μάλιστα, το πρόσωπο που θέλουν να στείλουν έχει οικογενειακή - προσωπική σχέση με διευθυντικό στέλεχος της ΕΡΤ, υπονοώντας πως για αυτό το λόγο τον επέλεξαν.

Σήμερα, στην εκπομπή Τι λες τώρα ξέσπασε, λέγοντας πως το θέμα είναι ηθικό και δεν έχει σχέση με τον Good job Nicky, τον οποίο το κρατικό κανάλι θέλει να στείλει στον μουσικό διαγωνισμό.

«Όχι δεν γίνεται αυτό, γίνεται επειδή υπάρχει μία κουμπαριά. Δεν έχει να κάνει η αντίδραση μου με τον Good Job Nicky. Το θέμα είναι ηθικό. Ανεξάρτητα αν θα βοηθηθεί κάποιος ή όχι», ξεκαθάρισε αρχικά.

«Δεν έπρεπε να στείλουμε email, έπρεπε να πάρουμε τηλέφωνο. Και οι πέντε είναι ικανοί. Έχω δουλέψει πολύ για αυτό και φυσικά θα το ακούσετε», τόνισε μεταξύ άλλων.