"Κόλαφος" η Χατζηβασιλείου: «Μήπως κάποιοι κοιμούνται με τα άρβυλα;»

«Οι πολύχρονες καριέρες μπορεί να καταστραφούν σε μια νύχτα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις στα social media μετά από την σοκαριστική είδηση πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει καταγγελθεί από την πρώην σύντροφό του καθώς διέρρευσε φωτογραφίες και βίντεο από προσωπικές τους στιγμές σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου χωρίς της θέλησή της.

Έτσι, η Βίκυ Χατζηβασιλέιου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τους δικούς της προβληματισμούς μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή το συγκεκριμένο συμβάν.

Η ανάρτηση της Χατζηβασιλείου για τον Παναγιωτόπουλο

«Ο Παναγιωτόπουλος είχε κανάλι με σεξιστικό περιεχόμενο ( σύμφωνα με την καταγγελία της παθούσης) επί 10 ολόκληρα χρόνια! (Κι αυτό είναι καταγεγραμμένο στη δικογραφία εδώ και διετία!).

Επίσης στους κύκλους της Θεσσαλονίκης, μιλούν για γνωστή και μακροχρόνια αήθη και σεξιστική συμπεριφορά εκ μέρους του. Μήπως κάποιοι κοιμούνται με τα τσαρούχια? Ή μάλλον για την ακρίβεια, με τα…άρβυλα;.

Ενώ η συγκεκριμένη μήνυση έχει γίνει από το ’19, στο μεταγενέστερο διάστημα ο δράστης ανέβασε κι άλλο βίντεο με το θύμα. Πότε θα αποκτήσει αντανακλαστικά το ποινικό δίκαιο της χώρας που αφήνει την όποια κοπέλα, ή το όποιο θύμα, να εκτίθεται επί μακρόν και άβουλα σε δημόσια θέα, έρμαιο των εκδικητικών ή σεξιστικών κινήτρων του κάθε διαταραγμένου;

Ακόμη και να καταδικαστεί σε τεράστιο χρηματικό ποσό για ηθική βλάβη της παθούσης, για μένα-ως ποινικολόγο (και φοβούμαι και για την ίδια) η βλάβη της είναι ανήκεστος.

Οι άνθρωποι που έχουν δημόσιο λόγο και δημόσια άποψη, έχουν και μεγαλύτερη ευθύνη! Μήπως τα κανάλια (τα ΜΜΕ γενικότερα), θα πρέπει να έχουν πιο βαθιά κριτήρια για το ποιόν των ανθρώπων που τους αναθέτουν εκπομπές;

Διότι η φράση του Ιούλιου Καίσαρα στη δεύτερη σύζυγό του Πομπηία Σύλλα «ή γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται» , εν προκειμένω λειτουργούσε σε αντιστροφή:

Η «γυναίκα» του Καίσαρα, φαινόταν τίμια αλλά δεν ήταν! Οι πολύχρονες καριέρες μπορεί να καταστραφούν σε μια νύχτα! Κακοτοπιές παραμονεύουν παντού! Είτε περπατάς πάνω σε αλλαζονικές ψηλοτάκουνες γόβες, είτε ποδοπατάς συναισθήματα με τις …χοντροκομμένες σου ΑΡΒΎΛΕΣ».

Μαζί με την σύζυγό του - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τις καταγγελίες

Ο κακός χαμός επικρατεί τα τελευταία 24ωρα με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίο φέρεται πως δημοσίευσε πορνογραφικό υλικό μιας πρώην συντρόφου του, χωρίς τη συγκατάθεση της, σε σάιτ ενηλίκων.

Ο ίδιος έχει ήδη απομακρυνθεί από τους Ράδιο Αρβύλα, αλλά και από τον ραδιοφωνικό σταθμό όπου εργαζόταν ενώ την ίδια στιγμή έρχονται στο φως της δημοσιότητας κι άλλες καταγγελίες για τον ίδιο.

Μάλιστα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πραγματοποιήσε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει. Συγκεκριμένα, όπως βλέπουμε μέσα από το t-live, επέλεξε να βγει για μεσημεριανό φαγητό μαζί με την σύζυγο του σε γνωστή ταβέρνα στην Περέα.

Σύμφωνα με την εκπομπή, παντρεύτηκε με την συγκεκριμένη γυναίκα πριν ενάμιση μήνα ενώ και οι δύο φαίνονται αρκετά χαλαροί και ήρεμοι, παρά τα όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ώρες.

 Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τις καταγγελίες