Μαίρη Συνατσάκη: Η αφοπλιστική απάντηση μετά από τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τις δηλώσεις της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαίρη Συνατσάκη: Η αφοπλιστική απάντηση μετά από τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τις δηλώσεις της

Το πρωί της Τετάρτης προβλήθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό» οι δηλώσεις της Μαίρης Συνατσάκη με αφορμή τον σάλο που δημιουργήθηκε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για το revenge porn σε πρώην σύντροφό του.

Ωστόσο, μετά από την προβολή της συνέντευξής της, η Μαίρη Συνατσάκη ανακάλυψε πως υπήρξαν αρκετές αρνητικές αντιδράσεις για εκείνη από διάφορους χρήστες καθώς ανέφερε πως δεν θα έπρεπε καν να μιλάει.

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου είναι αρκετά ενεργή, έδωσε την δική της απάντηση αφού έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο λόγος που δεν πρόκειται να σκάσω ουδέποτε».

Η ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη

Μαίρη Συνατσάκη - Ανάρτηση

Η ανάρτηση όλο νόημα μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Ο κακός χαμός έχει δημιουργηθεί σχετικά με την πρόσφατη είδηση που έγινε πριν από λίγο γνωστή μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει καταγγελθεί από την πρώην σύντροφό του πως διέρρευσε σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου βίντεο και φωτογραφίες χωρίς της συγκατάθεσή της.

Από την άλλη, η Μαίρη Συνατσάκη χωρίς να τοποθετηθεί με ονόματα, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: «Αλλάζει παιδιά. Αυτός ο κόσμος αλλάζει. Συγκλονίζομαι και ανυπομονώ για τη καινούργια εποχή».

Ανάρτηση Μαίρης Συνατσάκη