Ο Τσαλίκης "κατακεραύνωσε" τον Παναγιωτόπουλο - «Η κοινωνία δεν δέχεται πια τέτοιες συμπεριφορές»

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ο Τσαλίκης

Η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου έχει σοκάρει την κοινή γνώμη μετά από την αποχώρησή του από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» μετά την καταγγελία ότι διέρρευσε προσωπικές στιγμές με πρώην σύντροφό του χωρίς τη συγκατάθεση της.

Αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι θέλησαν να εκφράσουν την δική τους άποψη μέσα από τα social media για το τι συμβαίνει. Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Τσαλίκης ο οποίος κατακεραύνωσε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο με μια ανάρτηση στα Instagram Stories του.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

«Επειδή κυκλοφορούν πολλοί σαν και αυτόν εκεί έξω, μην τους χαρίζετε ιδιωτικές στιγμές σε φωτογραφίες και βίντεο. Μέχρι να γίνει απόλυτο βίωμα σε όλους ότι δεν φοβόμαστε πια, μιλάμε!

Η κοινωνία δεν δέχεται πια τέτοιες συμπεριφορές ούτως ώστε όλο αυτό να λειτουργεί αποτρεπτικά σε κάθε ψυχανώμαλο, ανώριμο, απάνθρωπο, κακοποιητή».

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη

Μαζί με την σύζυγό του - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τις καταγγελίες

Ο κακός χαμός επικρατεί τα τελευταία 24ωρα με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίο φέρεται πως δημοσίευσε πορνογραφικό υλικό μιας πρώην συντρόφου του, χωρίς τη συγκατάθεση της, σε σάιτ ενηλίκων.

Ο ίδιος έχει ήδη απομακρυνθεί από τους Ράδιο Αρβύλα, αλλά και από τον ραδιοφωνικό σταθμό όπου εργαζόταν ενώ την ίδια στιγμή έρχονται στο φως της δημοσιότητας κι άλλες καταγγελίες για τον ίδιο.

Μάλιστα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πραγματοποιήσε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει. Συγκεκριμένα, όπως βλέπουμε μέσα από το t-live, επέλεξε να βγει για μεσημεριανό φαγητό μαζί με την σύζυγο του σε γνωστή ταβέρνα στην Περέα.

Σύμφωνα με την εκπομπή, παντρεύτηκε με την συγκεκριμένη γυναίκα πριν ενάμιση μήνα ενώ και οι δύο φαίνονται αρκετά χαλαροί και ήρεμοι, παρά τα όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ώρες.

 Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τις καταγγελίες