Θρήνος για την πρώην σύντροφο του Ματέο Παντζόπουλου

Η ανάρτηση της Δωροθέας Μερκούρη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος για την πρώην σύντροφο του Ματέο Παντζόπουλου

Θλίψη επικρατεί τα τελευταία 24ώρα στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας για τον θάνατο της Μαρίας Πατέρα. Η αδελφή του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56.

Όπως έγινε γνωστό, η Μαρία Πατέρα πέθανε στον ύπνο της. Στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης φίλοι, συγγενείς ακι αγαπημένα πρόσωπα βυθίστηκαν στο πένθος. Ανάμεσά τους και η Δωροθέα Μερκούρη, η πρώην σύντροφος του Ματέο Παντζόπουλου, που την αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση.

Η ανάρτηση της Δωροθέας Μερκούρη

«Μαρία μου γλυκιά, με μια τόσο μεγάλη ψυχή, δεν περίμενα να φύγεις τόσο γρήγορα… Η καρδιά μου πονάει για την οικογένεια σου, τα παιδάκια σου, τα εγγόνια σου. Τόσο μεγάλη καρδιά δεν είναι εύκολο να συναντήσουμε πάλι.. Να αναπαύσει η ψυχούλα σου. Τα θερμά μου συλλυπητήρια», έγραψε αρχικά στην ανάρτησή της η Δωροθέα Μερκούρη.

Στη συνέχεια, η Δωροθέα Μερκούρη έκανε μια ακόμη ανάρτηση όπου ανέφερε ότι δεν μπορεί να ξεπεράσει τον θάνατο της Μαρίας Πατέρα: «Μαρία μου… σκέφτομαι το χαμόγελό σου συνέχεια και δεν μπορώ να λειτουργήσω. Σου γράφω ένα γράμμα που έτσι τόσο απρόοπτα έφυγες, αλλά δεν τα καταφέρνω, δακρύζω, που δεν σε είδα. Αυτή η κατάσταση μ’ έχει φέρει μακριά από όλους. Είμαι σε οργή και μόνο με μια ανάσα μου περνά και με ευγνωμοσύνη που σε γνώρισα. Γεια σου… Μαρία».

Δωροθέα Μερκούρη

Το ιστορικό της Δωροθέας με τον Ματέο

Πριν ο Ματέο Παντζόπουλος βρει τον έρωτα στα μάτια της Ελένης Μενεγάκη διατηρούσε σχέση με το γνωστό μοντέλο - ηθοποιό. Πριν από λίγα χρόνια, η πρώην σύντροφός του, λοιπόν, είχε φωτογραφηθεί ολόγυμνη για το περιοδικό You. Τότε ήταν 43 χρονών, σήμερα είναι 46 αλλά έχει τις ίδιες αναλογίες και είναι πιο όμορφη από ποτέ.

Ήταν μαζί 6 ολόκληρα χρόνια και ζούσαν στη Νέα Υόρκη. Πλέον δεν διατηρούν επαφές. Δεν έχω κρατήσει επαφές» λέει σήμερα, ενώ όταν ρωτήθηκε για την Ελένη Μενεγάκη που είναι η σύζυγος του πια, η ηθοποιός είχε απαντήσει:

Δεν νομίζω ότι θα ήθελα να μιλήσουμε για αυτό σήμερα. Είναι κάτι τελείως ξεπερασμένο, δεν έχει νόημα. Είναι και χαζό να μιλάμε για αυτά, είναι παλιά.

Δωροθέα Μερκούρη γυμνή

Η φωτογράφιση έγινε το 2018 για το περιοδικό YOU.