"Πριν σε γνωρίσω..." - Η πρώτη ανάρτηση της Ιζαμπέλας μετά την αποχώρησή της από την βίλα του Bachelor

Η τρυφερή φωτογραφία στην αγκαλιά του Αλέξη Παππά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Στο χθεσινό 15/12 επεισόδιο του The Bachelor τα σκηνικά ήταν πολλά με κορυφαίο αυτό της αποχώρησης. Μπορεί η Ιζαμπέλα να μην ήταν καθόλου ψύχραιμη όταν συνειδητοποίησε πως ο Αλέξης Παππάς δεν της έδωσε τριαντάφυλλο (δείτε την αντίδρασή της εδώ) αλλά όπως φαίνεται, αφού βγήκε από το σπίτι και επεξεργάστηκε όλα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα, δεν μπόρεσε να του κρατήσει μούτρα.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έκανε την πρώτη της ανάρτηση, δημοσιεύοντας και μια τρυφερή φωτογραφία αυτής με τον Αλέξη Παππά.

Η ανάρτηση της Ιζαμπέλας

«Σε λάτρευα πριν σε γνωρίσω… και τώρα που σε γνώρισα σε λατρεύω ακόμα πιο πολύ. Σε ευχαριστώ για όλες αυτές τις μοναδικές στιγμές που περάσαμε μαζί. Είσαι ένας υπέροχος και ξεχωριστός άνθρωπος. Κι ας έκανες τη λάθος επιλογή».

Στη συνέχεια η Ιζαμπέλα έστειλε το δικό της μήνυμα τόσο για τη Γιώτα, όσο και για την Άννα που συνεχίζουν στο «The Bachelor».

Ιζαμπέλα Bachelor 2

Ιζαμπέλα Bachelor

Αυτή είναι η νικήτρια του The Bachelor 2 - Κερδίζει τον Παππά και ένα χρηματικό έπαθλο

Το τοπίο φαίνεται ωστόσο πως έχει αρχίζει να ξεκαθαρίζει και πλέον μπορούμε με σιγουριά να σας πούμε ποια θα είναι η κοπέλα που θα κλέψει την καρδιά του Αλέξη Παππά.

Μπορεί να είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως ο Αλέξης Παππάς θα καταλήξει με την Άννα, με την οποία μάλιστα υπήρχε και μία φωτογραφία που τους έδειχνε αγκαλιά, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η φωτογραφία αυτή ήταν από τα γυρίσματα του ριάλιτι και όχι από κάποια προσωπική στιγμή των δύο.

Η νικήτρια του The Bachelor 2 δε θα είναι άλλη από την Αθηνά New York, μία κοπέλα που από την πρώτη στιγμή κατάφερε να τραβήξει την προσοχή του Αλέξη Παππά, ενώ σε κάθε ραντεβού τους, ο περιζήτητος εργένης γελάει με την ψυχή του. Ε λίγο θέλει; Ερωτεύτηκαν!

Αθηνά New York νικήτρια Bachelor