Αποκλειστικό: Θρήνος για την ηθοποιό του Σασμού, Ευγενία Σαμαρά

Δύσκολες στιγμές για την οικογένεια της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό: Θρήνος για την ηθοποιό του Σασμού, Ευγενία Σαμαρά

Θρήνος επικρατεί στην οικογένεια της Ευγενίας Σαμαρά. Η ηθοποιός της σειράς Σασμός, "έχασε" πολύ αγαπημένο της πρόσωπο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr πέθανε ο αγαπημένος της πατέρας...

«Από τις ιστορίες που μου έχουν πει, ξεκίνησα ως ένα ήσυχο μωρό και αυτό ήταν θαύμα γιατί ο αδελφός μου ήταν πολύ ζωηρός. Με εμένα έζησαν το ακριβώς αντίθετο. Ήμουν ήρεμη, έτρωγα, δεν γκρίνιαζα, κοιμόμουν και ήμουν ένα καλόβολο μωρό. Μεγαλώνοντας, νιώθω ότι ήμουν τυπική με τις υποχρεώσεις μου απέναντι στους γονείς μου, υπό την έννοια ότι αυτό που έλεγα, αυτό έκανα.

Αυτό ίσως βοήθησε στο να απογαλακτιστώ γρήγορα, μπορούσα να υπάρξω αυτόνομα και έκανα από νωρίς κουμάντο στη ζωή μου. Αντίδραση βγήκε λίγο μετά την εφηβεία, όταν τελείωσα το σχολείο και πήγα στη Γεωπονική ήθελα να ασχοληθώ με την αρχιτεκτονική τοπίων. Στο πρώτο έτος πήρα τις αποφάσεις μου και έκανα αυτό που ήθελα, είπα ότι θέλω να ασχοληθώ με την υποκριτική. Βεβαίως, παράλληλα λειτούργησαν όλα τα ενοχικά μαζί και για να μη στενοχωρήσω κανέναν τελείωσα και τη Γεωπονική», είχε αναφέρει η ηθοποιός για την οικογένεια της.

Οι γονείς της ζουν στη Θεσσαλονίκη, απ’ όπου εκείνη έχει φύγει εδώ και αρκετά χρόνια και είχε εξομολογηθεί πως: «όταν ήμουν Θεσσαλονίκη, έμενα μόνη μου από τα 19. Η σχέση μου με τους γονείς μου είναι αρκετά φιλική. Η απόσταση έχει πάρει τη ρουτίνα από τη σχέση μας, αλλά όχι την ουσιαστική σχέση μας».

Για οποιαδήποτε νέα πληροφορία θα σας ενημερώσουμε!