Άσχημες εξελίξεις με την Φάρμα - Παίκτρια μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άσχημες εξελίξεις με την Φάρμα - Παίκτρια μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο

Ένα ολοκαίνουργιο επεισόδιο της Φάρμας πρόκειται να δούμε απόψε (16/12) το βράδυ, ωστόσο θα σημειωθούν αρκετά άσχημες εξελίξεις με μια συγκεκριμένη παίκτρια.

Αυτή είναι η παίκτρια της Φάρμας που θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παίκτρια που θα αντιμετωπίσει προβλήματα με την υγεία της είναι η Σάσα Μπάστα, η οποία όπως φαίνεται θα νιώσει έντονους πόνους στο στομάχι και η παραγωγή θα της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Οι γιατροί της παραγωγής θα κρίνουν απαραίτητη την μεταφορά της στο νοσοκομείο για εξετάσεις, όπου και θα παραμείνει, για άγνωστο βέβαια διάστημα. Η Σάσα Μπάστα στα τελευταία επεισόδια φαίνεται πως δεν είναι και τόσο καλά, μιας και δεν τρώει καθόλου.

Αυτή είναι η παίκτρια της Φάρμας που θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο

Τα 15/12 highlights της Φάρμας 2

Φανερά απογοητευμένος ο Κουτσαβάκης με την στάση των άλλων παικτών

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά του επεισοδίου ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης μιλούσε μαζί με τον Νεόφυτο Ηλία με αφορμή την διαδικασία της ψηφοφορίας καθώς βλέπουν πολλές περίεργες συμπεριφορές.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης τόνισε πως ο κύριος λόγος που μπήκε στη «Φάρμα 2» είναι επειδή: «Εγώ δεν μπήκα με τους σκοπούς που μπήκαν οι άλλοι. Εγώ μπήκε με τον σκοπό να περάσω καλά και να διασκεδάσω. Άλλοι ήρθαν για τα λεφτά, άλλοι ήρθαν για την φήμη. Για αυτό δεν υπάρχει η θετική ενέργεια».

Με ποια κοπέλα έχει έρθει κοντά ο Κουτσαβάκης;

ορισμένοι παίκτες έχουν καταφέρει να έρθουν αρκετά κοντά. Ανάμεσα τους είναι ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης και η Χριστιάνα Σμαραγδή.

Μάλιστα, ο ίδιος έχει αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Είναι ένα πάρα πολύ καλό κορίτσι. Οι συζητήσεις που κάνω μαζί της, με βοηθούν να φτάνω κι εγώ ψηλά σε πνευματικά επίπεδα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να βρίσκεις τέτοιους ανθρώπους.

Ίσως έχω παρατηρήσει πως έχουν δημιουργηθεί κρούσματα με κάποιους αλλά εγώ δεν θέλω να την ψηφίσω προς το παρόν προς αποχώρηση σε καμία περίπτωση. Είναι δηλαδή κάποια άτομα, που τα έχω πολύ μακριά για να τα ψηφίσω.»

Η Αθανασία Τσουμελέκα έβαλε σε φόρμα τον Παναγιώτη Ψωμιάδη

Είδαμε την Αθανασία Τσουμελέκα να κάνει κοιλιακούς και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να της ζητάει να κάνουν μαζί. Έτσι και έγινε, με την Αθανασία να του δείχνει την άσκηση και εκείνος να τα καταφέρνει πολύ καλά.

Μάλιστα, ο ίδιος δεν δίστασε να αποκαλύψει λίγο αργότερα πως μέχρι και τα 65 του χρόνια έκανε έντονη γυμναστική, ωστόσο ένας τραυματισμός αργότερα τον ανάγκασε να σταματήσει.

Το μπάνιο της Αγγελικής Ηλιάδη

Ποιος είναι ο δεύτερος μονομάχος της εβδομάδας;

Πλέον, ο δεύτερος μονομάχος φέτος θα βγαίνει μετά από ψηφοφορία όλων των παικτών και όχι από επιλογή του πρώτου μονομάχου όπως είχαμε συνηθίσει την πρώτη σεζόν.

Το άτομο που αναδείχτηκε δεύτερη μονομάχος της εβδομάδας ήταν η Κρίστυ Λυκολοπούλου καθώς θα αγωνιστεί ενάντια στον Δήμο Περπερίδη.