Συνελήφθη ο Μένιος Φουρθιώτης

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συνελήφθη ο Μένιος Φουρθιώτης

Συνεληφθη πριν απο λίγο ο Μένιος Φουρθιώτης μετά απο μήνυση που κατέθεσε συνεργάτης του για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Ο παρουσιαστής συνελήφθη στην περιοχή του Περιστερίου οι πληροφορίες λένε οτι λόγω κινητικού προβλήματος χρησιμοποιούσε περιπατητήρα (πι) και αναμένεται να οδηγηθεί στην Ασφάλεια.

Να σημειωθεί ότι ο Μένιος Φουρθιώτης είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί με εγγύηση 30.000 ευρώ, υποχρέωση εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα τρεις φορές τον μήνα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και απαγόρευση τηλεοπτικών εμφανίσεων.

Πηγή: protothema.gr

Η ανάρτηση όλο νόημα του Μένιου Φουρθιώτη

Ο Μένιος Φουρθιώτης είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές από την καθημερινότητά τους. Αυτή τη φορά θέλησε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν τον αφήνει να πάρει εξιτήριο.

Όπως εξήγησε ο Μένιος Φουρθιώτης, θέλησε να δημοσιεύσει μια παλιά φωτογραφία από το 2020 όταν ήταν στο σπίτι του και υγιής. Η φωτογραφία όπως ανέφερε ήταν συμβολική εκείνων των ημερών που είχε δύναμη χαμόγελο και αισιοδοξία.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν έχω βγει από το ΚΑΤ καθώς είμαι κλινήρης ακόμα μέσα στο νοσοκομείο. Η προηγούμενη ανάρτηση με φωτογραφία μου είναι του 2020 όταν ήμουν στο σπίτι μου και υγιής!

Η φωτογραφία ήταν συμβολική εκείνων των ημερών που είχα δύναμη χαμόγελο και αισιοδοξία! Να σεβαστούμε αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνω με τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζω και προσπαθώ να κάνω υπομονή για να βγω δυνατός μέσα από αυτή την περιπέτεια !!!

Αυτά για τα δημοσιεύματα που βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα! Για αυτό αναρτώ αυτή την φωτογραφία που είμαι μέσα στο ΚΑΤ με ημέρα και ώρα που είναι πριν λίγα λεπτά.