Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώην σύντροφός του δεν δέχεται την "συγγνώμη" του

«Του έδωσα πολλές ευκαιρίες να προσπαθήσει να επανορθώσει και εκείνος ανέβασε κι άλλα βίντεο»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώην σύντροφός του δεν δέχεται την

Η υπόθεση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έχει σοκάρει την κοινή γνώμη μετά από τις τελευταίες καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται κι η οικογένειά του.

Μάλιστα, η πρώην σύντροφό του, της οποίας διέρρευσε φωτογραφίες και βίντεο σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA. H 30χρονη μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά πως δεν δέχεται τη συγγνώμη του καθώς δεν τη θεωρεί ειλικρινής.

Οι δηλώσεις της 30χρονης κατά του Παναγιωτόπουλου

«Ήμουν σε πιο μικρή ηλικία και τον εμπιστευόμουν. Και μάλιστα, επειδή αγχωνόμουν μήπως διαρρεύσουν, εκείνος μου έλεγε να μην ανησυχώ γιατί τα περνάει από το κινητό στον υπολογιστή του. Με είδε μια γνωστή μου, με αναγνώρισε κι επειδή της είχα αναφέρει ότι έχουμε τραβήξει κάποια βίντεο κατάλαβα ότι είμαι εγώ.

Ψάχνοντας είδα ότι είχε σε τρία διαφορετικά site προφίλ. Δηλαδή, υπήρχαν αυτά τα βίντεο, μαζί με άλλα βίντεο και φωτογραφίες από άλλες κοπέλες. Ήταν κάτι που το έκανε για καιρό, είχε οκτώ χρόνια κανάλι. Και ήταν και πολλές άλλες κοπέλες. Πολλές φωτογραφίες και ανάμεσά τους και τρία δικά μου βίντεο και περίπου 300 φωτογραφίες.

Τον Απρίλιο του 2019 ανέβασε το τέταρτο βίντεο, ενώ είχαμε χωρίσει και εκείνος βρισκόταν σε άλλη σχέση. Τότε έκανα και δεύτερη μήνυση και κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία. Εκείνος κρύφτηκε και τα βίντεο τα κατέβασε, αλλά υπάρχουν αναδημοσιεύσεις από άλλους χρήστες.

Δεν δέχομαι τη συγγνώμη του, δεν είναι ειλικρινής. Του έδωσα πολλές ευκαιρίες να προσπαθήσει να επανορθώσει και εκείνος ανέβασε κι άλλα βίντεο. Κάποια στιγμή μου μπήκαν σκέψεις για να δώσω τέλος στη ζωή μου. Δεν είναι μόνον η ντροπή που νιώθεις, αλλά και η προδοσία. Αυτό δεν μπορώ να το διαχειριστώ ακόμα και τώρα».

Η πρώτη αντίδραση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τις καταγγελίες - Η δήλωσή του στις κάμερες

Συνεχίζεται ο χαμός με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τις καταγγελίες που βγαίνουν στο φως από πρώην συντρόφους του, λίγο μετά την αποκάλυψη μάλιστα πως είναι παντρεμένος εδώ και ενάμιση περίπου μήνα.

Η εκπομπή t-live βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου και κατοικεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μαζί με τη σύζυγό του και μπαίνοντας στο αυτοκίνητό του είπε μόνο: «Δεν θέλω να πω τίποτα. Ουδέν σχόλιο, ευχαριστώ».

Ωστόσο, η κάμερα της εκπομπής τον συνάντησε και σήμερα (16/12) το πρωί, με τον ίδιο ξανά να κρατά την ίδια στάση και να μη προχωρά σε καμία απολύτως δήλωση.