Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Όλη η αλήθεια για τον κρυφό γάμο με την σύζυγό του στην Αλόννησο

Δείτε αναλυτικά

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Όλη η αλήθεια για τον κρυφό γάμο με την σύζυγό του στην Αλόννησο
News 16.12.2021 18:29
Από Ίρις Βίλα

Η κάμερα της εκπομπής «T-Live» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, βρέθηκε στην Αλλόνησο με αφορμή τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ο οποίος τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει σοκάρει την κοινή γνώμη μετά από τις καταγγελίες που βγήκαν στην επιφάνεια.

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή παρουσίασε νέες λεπτομέρειες σχετικά με τον κρυφό γάμο με τη σύζυγό του η οποία είναι κατά πολλά χρόνια νεότερη του.

Οι λεπτομέρειες για τον κρυφό γάμο του Παναγιωτόπουλου

«Το σημείο στο οποίο έγινε ο γάμος είναι ένα ειδυλλιακό μέρος, μιας και το επιλέγουν πολλά ζευγάρια για τον πολιτικό τους γάμο, κυρίως το καλοκαίρι, λόγω της υπέροχης θέας.

Εκεί ακριβώς παντρεύτηκε και ο γνωστός παρουσιαστής, ενώ στον γάμο του ζευγαριού βρέθηκαν μόνο δύο μάρτυρες που υπέγραψαν, αλλά και δύο ακόμη άνθρωποι που βρέθηκαν στο σημείο».

Μάλιστα, μίλησε και ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Γκιάνης στην εκπομπή όπου ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Ο γάμος ήταν μια ευχάριστη στιγμή για εμάς εδώ, έγινε σε κλειστό κύκλο, δεν ήθελε και ο ίδιος πολλά πολλά. Ήμασταν έξι άτομα συνολικά. Ο δήμαρχος, οι μάρτυρες και ένα ζευγάρι που περνούσε τυχαία από εκεί για να θαυμάσει τη θέα.

Με το μηχανάκι είχε έρθει να παντρευτεί, δεν ήθελε να βγάλουμε φωτογραφίες. Ήταν χαρούμενος όμως, κανένας δεν περίμενε από τον Στάθη να παντρευτεί, αλλά και η σύζυγός του ήταν κάτι το οποίο ήθελε πολύ».

Η πρώτη αντίδραση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τις καταγγελίες - Η δήλωσή του στις κάμερες

Συνεχίζεται ο χαμός με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τις καταγγελίες που βγαίνουν στο φως από πρώην συντρόφους του, λίγο μετά την αποκάλυψη μάλιστα πως είναι παντρεμένος εδώ και ενάμιση περίπου μήνα.

Η εκπομπή t-live βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου και κατοικεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μαζί με τη σύζυγό του και μπαίνοντας στο αυτοκίνητό του είπε μόνο: «Δεν θέλω να πω τίποτα. Ουδέν σχόλιο, ευχαριστώ».

Ωστόσο, η κάμερα της εκπομπής τον συνάντησε και σήμερα (16/12) το πρωί, με τον ίδιο ξανά να κρατά την ίδια στάση και να μη προχωρά σε καμία απολύτως δήλωση.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξέσπασε ο αδελφικός του φίλος - «Θα πρέπει να φερθεί σαν άντρας»

Ράδιο Αρβύλα: «Ούτε εμείς ξέρουμε ποια θα είναι η ουσία της εκπομπής»

Share