Ράδιο Αρβύλα: Προχώρησαν σε αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Ζητούν «την αποκατάσταση της ζημιάς

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ράδιο Αρβύλα: Προχώρησαν σε αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας οι πρώην στενοί συνεργάτες προχώρησαν σε αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά από τον σάλο που προκάλεσε λόγω των καταγγελιών που βγήκαν στην φόρα και τον "καίνε".

Μάλιστα, μετά από τις τηλεοπτικές «απολογίες» και τη συνεχή προσπάθεια να πείσουν ότι δεν γνώριζαν το παραμικρό οι ίδιοι αποφάσισαν να προχωρήσουν και σε αγωγή σε βάρος του σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Οι πληροφορίες για τους «Ράδιο Αρβύλα»

«Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς κι ο Χρήστος Κιούσης έχουν ήδη κινηθεί νομικά με αγωγή εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου και ζητούν την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά όσο κι η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα κι ο Αντώνης Κανάκης ως δημιουργός της».

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για το μέλλον των εκπομπών «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο»

Με αφορμή τον σάλο που προκλήθηκε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο όπου σόκαρε την κοινή γνώμη καθώς διέρρευσε φωτογραφίες και βίντεο της πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Μάλιστα, ο Αντώνης Κανάκης έκανε γνωστό στην χθεσινή εκπομπή πως θα ανανεώσουν το ραντεβού με τους τηλεθεατές του ANT1 για τη νέα χρονιά, αποχαιρετώντας έτσι τους τηλεθεατές δύο ημέρες πριν από το προγραμματισμένο «διάλειμμα» των εορτών.

«Ο ΑΝΤ1 ανταποκρίνεται στην επιθυμία του Αντώνη Κανάκη και όλων των συντελεστών του ''ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ'' ώστε η εκπομπή να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές δύο ημέρες πριν το προγραμματισμένο ''διάλειμμα'' των εορτών.

Η απόλυτη στήριξη του σταθμού στην εκπομπή και τους ανθρώπους της είναι αδιαπραγμάτευτη. Οι αγαπημένες εκπομπές ''ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ'' και ''VINYΛΙΟ'' θα είναι και πάλι στον τηλεοπτικό αέρα μετά τις γιορτές».