Ελίνα Παπίλα: Δημοσίευσε τρυφερές φωτογραφίες από την ορκωμοσία της - «Να μην τα παρατάτε ποτέ»

«Οι δυσκολίες και τα ξενύχτια φαίνονται σαν να μην υπήρχαν ποτέ»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελίνα Παπίλα: Δημοσίευσε τρυφερές φωτογραφίες από την ορκωμοσία της - «Να μην τα παρατάτε ποτέ»

Την Εβελίνα Παπίλα βλέπουμε κάθε πρωί στην εκπομπή του STAR «Breakfast at Star». Η γνωστή παρουσιάστρια έχει έναν λόγο παραπάνω να πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς πήρε το πτυχίο της από το τμήμα Πολιτικών Επιστημών.

Μάλιστα, η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να δημοσιεύσει μια σειρά φωτογραφιών από την ορκωμοσία της όπου είχε στο πλάι της τον σύζυγό της αλλά και τα δυο τους παιδιά.

Η ανάρτηση της Εβελίνας Παπίλα

«Πριν από 5 χρόνια, το 2016, ξεκίνησα ένα “ταξίδι”. Έδωσα πανελλήνιες εξετάσεις και πέρασα στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών του Καποδιστριακού. Δυσκολίες; Πολλές. Ξενύχτια; Αρκετά. Έφτασε, όμως, η ώρα να ολοκληρωθεί και να στεφθεί με επιτυχία.

Το πήρα, λοιπόν, το πολυπόθητο πτυχίο και αισθάνομαι τόσο πολύ περήφανη για αυτό. Η ευτυχία ξεχειλίζει, οι δυσκολίες και τα ξενύχτια φαίνονται σαν να μην υπήρχαν ποτέ και το χαμόγελο είναι τόσο μεγάλο που νομίζω ότι δεν θα φύγει ποτέ. Να ονειρεύεστε παιδιά! Να μην τα παρατάτε ποτέ.

Ό,τι κι αν είναι αυτό που θέλετε, ψάχνετε, φαντάζεστε να μην το βάζετε κάτω. Πιστέψτε το και θα γίνει! Αλήθεια σας λέω, κι εγώ έλεγα ότι δεν θα τα καταφέρω αλλά να που έγινε.

Μπορεί να πάρει χρόνο, να έχει κούραση, να υπάρχουν μέρες (και μήνες μη σου πω) που θα νομίζεις ότι σε εγκαταλείπουν οι δυνάμεις, αλλά θα γίνει. Αρκεί να έχετε πίστη, στον εαυτό σας και στον Θεό! Σας φιλώ γλυκά».

Καρτελιάς και Παπίλα έκραξαν άσχημα την Μαλέσκου - «To θεωρεί μαγκιά για τα νούμερα»

Την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και την Κατερίνα Καινούργιου σχολίασαν στην εκπομπή Breakfast Star, με τους Γιώργο Καρτελιά και Ελίνα Παπίλα να «καρφώνουν» την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Μαζί με την παρέα της εκπομπής τους μίλησαν για την εν λόγω διαμάχη, δείχνοντας μάλλον να υπερασπίζονται την παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα.

Όλο το πάνελ επεσήμανε, ότι δεν έχει λογική να σπαταλάς τον τηλεοπτικό σου χρόνο και της δημοσιογραφικής σου ομάδας στο να απαντάς, με τον Γιώργο Καρτελιά να αναφέρει πως «απλά μπορείς και λες πως θα κάνω κι άλλα νούμερα. Το θεωρεί και λίγο μαγκιά ίσως».

Η Ελίνα Παπίλα από την άλλη ήταν πιο ήπια, αλλά... την έσφαξε επίσης με το γάντι, ρωτώντας... με τρόπο αν η Μαλέσκου ακολουθεί συχνά την τακτική της κόντρας και απαντάει στους αντιπάλους της.