Κρις Νοθ: Ο ηθοποιός του “Sex and the City” κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κρις Νοθ: Ο ηθοποιός του “Sex and the City” κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση

Ο Mr. Big του Sex and the City ή κοινώς Κρις Νοθ κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση από δυο γυναίκες. Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους γυναίκες επικοινώνησαν με το «The Hollywood Reporter» με μήνες διαφορά η μία από την άλλη.

Έτσι, το «The Hollywood Reporter δημοσιεύει σήμερα τις καταγγελίες δύο γυναικών που ισχυρίζονται ότι έχουν δεχτεί σεξουαλική κακοποίηση από τον πασίγνωστο ηθοποιό.

Μάλιστα, η μία εκ των δύο γυναικών, η οποία χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Lily ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι σίγουρη πώς αντιμετωπίζετε αυτό το είδος ιστορία. Βλέποντας ότι επαναλάμβανε τον ρόλο του στο Sex and the City δημιούργησε κάτι μέσα μου. Τόσα χρόνια το έθαψα». Δείτε εδώ ποιος πρωταγωνιστής πεθαίνει στη σειρά.

Τι απάντησε ο Κρις Νοθ στις καταγγελίες

Ωστόσο, ο ίδιος έστειλε επίσημη απάντηση στα μέσα ενημέρωσης, χαρακτηρίζοντας τις κατηγορίες ψευδείς. «Οι κατηγορίες εναντίον μου που έγιναν από άτομα που γνώρισα χρόνια, ακόμη και δεκαετίες πριν, είναι κατηγορηματικά ψευδείς.

Αυτές οι ιστορίες θα μπορούσαν να είναι πριν από 30 χρόνια ή πριν από 30 ημέρες – όχι σημαίνει πάντα όχι – αυτή είναι μια γραμμή που δεν πέρασα. Οι συναντήσεις ήταν συναινετικές.

Είναι δύσκολο να μην αμφισβητηθεί ο χρόνος που βγαίνουν αυτές οι ιστορίες. Δεν ξέρω με βεβαιότητα γιατί βγαίνουν στην επιφάνεια τώρα, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι δεν επιτέθηκα σε αυτές τις γυναίκες».

Λίγα λόγια για τον Κρις Νοθ

Ο Κρίστοφερ Ντέιβιντ Νοθ γεννήθηκε στις 13 Νοεμβρίου 1954, είναι Αμερικανός ηθοποιός. Είναι γνωστός για τους τηλεοπτικούς του ρόλους ως ντετέκτιβ του NYPD Mike Logan στο Law & Order (1990–95), Big on Sex and the City (1998–2004) και Peter Florrick στο The Good Wife (2009–16).

Επανέλαβε τον ρόλο του Mike Logan στο Law & Order: Criminal Intent (2005–08) και επανέλαβε τον ρόλο του Big στις ταινίες Sex and the City (2008) και Sex and the City 2 (2010).

Ήταν υποψήφιος για το Βραβείο Χρυσής Σφαίρας Καλύτερου Β' Ανδρικού Ρόλου στην τηλεόραση για το Sex and the City το 1999 και για το The Good Wife το 2010.