Big Brother 2 - Ανχελίτα: Η ηλικία, η καταγωγή και ο έρωτας της τραγουδίστριας που αναστάτωσε το σπίτι

Θα καταφέρει να πάρει τα 100.000 ευρώ;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2 - Ανχελίτα: Η ηλικία, η καταγωγή και ο έρωτας της τραγουδίστριας που αναστάτωσε το σπίτι

Η μέρα του μεγάλου τελικού του Big Brother 2 έχει φτάσει και η αγωνία για τον παίκτη που θα καταφέρει να πάρει το πολυπόθητο έπαθλο των 100.000€ έχει κορυφωθεί. Ένα από τα πρόσωπα που κατάφεραν να μας απασχολήσουν φέτος ήταν και η Ανχελίτα.

Η τραγουδίστρια του σπιτιού βρισκόταν στο ριάλιτι από την πρώτη κιόλας μέρα, όπως και οι υπόλοιποι τρεις του τελικού και η παρουσία της κατάφερε να δημιουργήσει μεγάλες αντιδράσεις. Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα ήρθε κοντά με τον Παναγιώτη Πέτσα και έγιναν αμέσως ζευγάρι. Ο έρωτας ήταν μάλιστα τόσο θυελλώδης που η κάμερα τους έπιασε αρκετές φορές σε τρυφερές στιγμές (δείτε εδώ τα καυτά φιλιά τους).

Πολύ έντονη ήταν και η σχέση της Ανχελίτα με την Ευδοκία, με την οποία στην αρχή ήταν αχώριστες, σύντομα ωστόσο τσακώθηκαν καθώς η πρώτη θεωρούσε πως η φίλη της ήθελε τον Πέτσα.

Η ηλικία και η καταγωγή της Ανχελίτα του Big Brother 2

Με ρίζες από την Κολομβία έχει εμφανιστεί στο Romeo και έχει κυκλοφορήσει το «Karma» που είναι ένα pop track, με R’n’B και ethnic επιρροές, που έγραψαν οι DJ PaCo και Bobito Deejay.

Η τραγουδίστρια που έχει υπογράψει συνεργασία με την Panik Records και μάλιστα ένα κομμάτι της κυκλοφόρησε όσο ακόμα βρισκόταν στο σπίτι.

Η Ανχελίτα είναι 25 χρονών.

Κι όμως δεν την λένε Ανχελίτα - Το πραγματικό της όνομα και γιατί το κρύβει

Η Ανχελίτα έχει δουλέψει σε μερικές πολύ μεγάλες πίστες, ωστόσο το τελευταίο διάστημα άλλαξε το όνομα της, αφού κανονικά ονομάζεται Αγγελική Πιερρίδη.

Μάλιστα το 2019 τραγουδούσε στο Frangelico στην Παραλιακή και αναστάτωνε τους θαμώνες με τις hot εμφανίσεις της.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες μας η Ανχελίνα άλλαξε το όνομά της γιατί δεν ήθελε τώρα, με την είσοδό της στο παιχνίδι να την συνδέσουν στο μυαλό τους ως... λαϊκή τραγουδίστρια.

Με λίγα λόγια το άλλαξε για να γίνει λίγο πιο... πιασάρικο, πιο καλλιτεχνικό!