Λάουρα Νάργες: "Έχω ζήσει με 1 ευρώ την ημέρα... Δεν είχα να..."

Οι δηλώσεις για το παρελθόν της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λάουρα Νάργες:

Η Λάουρα Νάργες με αφορμή τη συμμετοχή της στο Just the 2 of Us (δείτε εδώ μια από τις πιο εκρηκτικές εμφανίσεις της), μίλησε για τις δύσκολες περιόδους που έχει βιώσει κατά την διάρκεια της ζωή της.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός αναφέρθηκε στο Survivor και αποκάλυψε ότι πριν την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης, για πολλούς μήνες ζούσε με ένα ευρώ την ημέρα.

Οι αποκαλύψεις της Λάουρας Νάργες

Χαρακτηριστικά, η ίδια δήλωσε: «Για εμένα η πιο δύσκολη περίοδος ήταν πριν από 6 χρόνια λίγο πριν μπω στο Survivor. Αυτή η περίοδος ήταν ένα μεγάλο μάθημα για εμένα. Δεν κοιμόμουν σε καλύβα αλλά κινδύνευσα να με πετάξουν έξω από το σπίτι μου επειδή δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιο.»

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Το αίσθημα ότι δεν είχα να φάω το είχα ζήσει πριν πάω στο Survivor γιατί υπήρχαν μήνες που έπρεπε τους βγάλω με ένα ευρώ την ημέρα. Το Survivor μου φαινόταν αστείο μπροστά σε αυτά που είχα περάσει στη ζωή μου»!

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα από το «Happy Day» και την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή:

Η εξομολόγηση της Νάργες για την Κολιδά και την Σάρα και την συμμετοχή τους στο Survivor

H Λάουρα Νάργες πριν από μερικούς μήνες είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής Pop Up και μέσα σε όλα είχε αναφερθεί και για την εμπειρία της στο Survivor. Μίλησε για τις φιλίες που έκανε μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και για τις αντίξοες συνθήκες.

«Μου έτυχαν τοξικοί άνθρωποι στη δουλειά. Στο Survivor δεν είχα σοβαρές κόντρες. Οι φιλίες που δημιουργήθηκαν ήρθαν πολύ φυσικά. Στο πρώτο αγώνισμα έβλεπα τα μπούτια της Σάρας και της Κολιδά και έλεγα… αυτές θα είναι τρομερές.

Είναι δύσκολο να τρέχεις στους 45 βαθμούς, μέσα στην υγρασία και χωρίς να έχεις φάει. Έλεγε ο Σάκης Τανιμανίδης “Η Λάουρα προσπαθεί” και ένιωθα ότι στην Ελλάδα με κοροϊδεύουν. Είχα ηττοπάθεια».

 Λάουρα Νάργες για το survivor