Γέννησε πρώην παίκτρια του GNTM - Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο

Στιγμές απόλυτης χαράς

Γέννησε πρώην παίκτρια του GNTM - Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαρτίνα Χαφιιτσούκ, που έγινε γνωστή μέσα απο τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων του Star, GNTM. Η ίδια, μάλιστα, είχε αποκαλύψει πρόσφατα μέσω Instagram λεπτομέρειες για τον γάμο της.

Η πρώτη φωτογραφία της Μαρτίινας από το μαιευτήριο

Το μοντέλο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και θέλησε η ίδια να το ανακοινώσει, δημοσιεύοντας το πρωί της Παρασκευής (17/12) ένα μικρό βίντεο με το βραχιολάκι του νεογέννητου μέσω των Instastories. Όπως μαρτυράει αυτό, μάλιστα, η ίδια είναι μανούλα ενός υγιέστατου αγοριού από την Τρίτη που μας πέρασε (14/12).

Υπενθυμίζουμε πως η Μαρτίνα είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου, «Super Κατερίνα».

Η ίδια τότε είχε αναφέρει δείχνοντας την φουσκωμένη κοιλίτσα της: «Περιμένω αγοράκι. Είμαι 7,5 μηνών. Είναι το πρώτο μου μωρό. Με τον σύντροφό μου είμαστε 4,5 χρόνια μαζί. Πάμε στον πέμπτο χρόνο. Ο σύντροφος μου έχει παιδάκι και από τον πρώτο του γάμο. Μένουμε μόνιμα στην Πάτρα»

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η πρώην παίκτρια:

Μαρτίινα Χαφιιτσούκ Γέννησε

Η διαφορά ηλικίας με τον σύντροφο της

Η 25χρονη Μαρτίινα είχε παραχωρήσει στο παρελθόν μια συνέντευξη «Στην Φωλιά των Κου Κου» και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, μετά την οικειοθελή της αποχώρηση από το παιχνίδι. Η ίδια μεταξύ άλλων είχε μιλήσει για τον σύντροφό της Κώστα Νικολάου και για την διαφορά ηλικίας τους.

Η Μαρτίνα είχε δηλώσει: «Ήρθα στην Ελλάδα 6 μηνών μαζί με τη μητέρα μου. Οι γονείς μου χώρισαν. Έχω μεγαλώσει με τον πατριό μου, που είναι από την Κρήτη. Από πολύ μικρή ήμουν ανεξάρτητη. Με τον Κώστα γνωριστήκαμε σε μια νυχτερινή έξοδο και κολλήσαμε αμέσως. Στην αρχή υπήρχαν κάποια προβλήματα με την ηλικία του Κώστα. Ο Κώστας θα κλείσει τα 48 και εγώ είμαι 23. Εγώ του έκανα πρόταση γάμου, γιατί μου έλεγε για πλάκα “πότε θα με ζητήσεις”. Του έκανα πρόταση γάμου πέρσι στα γενέθλιά του. Μου είπε ότι θέλει δυο μήνες να το σκεφτεί».