The Bachelor 2 - Αθηνά New York: Η πραγματική ηλικία και η καταγωγή του μεγάλου φαβορί

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για εκείνη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor 2 - Αθηνά New York: Η πραγματική ηλικία και η καταγωγή του μεγάλου φαβορί

H Αθηνά New York είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες του The Bachelor 2. Από την πρώτη κιόλας εμφάνισή της κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις τόσο του τηλεοπτικού κοινού όσο και του Αλέξη Παππά.

Το The Bachelor 2 ρίχνει αυλαία απόψε (17/12) και η αγωνία για την παίκτρια που θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά του περιζήτητου εργένη έχει κορυφωθεί αν και έχουν ήδη κυκλοφορήσει κάποιες πληροφορίες για τη νικήτρια.

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για την Αθηνά New York

Η Ελληνοαμερικανίδα διαγωνιζόμενη με το κέφι της και την ικανότητά της να περνάει καλά σε οποιαδήποτε περίπτωση, μπόρεσε να φτάσει στον τελικό του The Bachelor.

Σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει η ίδια μέσα στο παιχνίδι, είναι Fitness Influencer ενώ έχει σπουδάσει στο Μαθηματικό.

Η Αθηνά δηλώνει 26 ετών, κάτι που δυσκολεύονται οι τηλεθεατές και δε οι χρήστες του Twitter να πιστέψουν, με τους ίδιους να κάνουν λόγο για την Έλενα Μπάση 2.

Ωστόσο, η Soula Glamorous έβαλε τέλος σε όλα τα σενάρια, μοιράζοντας με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο στο οποίο η Αθηνά σβήνει τα κεράκια της ηλικίας της πριν δύο χρόνια, πάνω στα οποία αναγράφεται το νούμερο 29!

Έτσι λοιπόν, η πραγματική ηλικία της είναι 31 και όχι 26, ωστόσο περιμένουμε από την ίδια όταν αποχωρήσει από τη βίλα του Bachelor να μιλήσει για αυτό.

Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο που μένει ο Αλέξης με τις φιναλίστ - Πόσα χιλιάρικα κοστίζει η βραδιά

Μια περιουσία φαίνεται πως κόστισε στην παραγωγή του The bachelor ο δεύτερος και τελευταίος κύκλος του ριάλιτι αφού το δαχτυλίδι της νικήτριας τους κόστισε 13.420 ευρώ ενώ η βίλα του ξενοδοχείου Celestia Grand που έγιναν τα γυρίσματα του τελικού κοστίζει έως και 3,800 ευρώ τη βραδιά! Ναι ναι, καλά διαβάσατε.

Στα δωμάτια υπάρχει ένα κλιματιστικό, ένα σαλόνι κι ένα μπάνιο. Στα περισσότερα δωμάτια υπάρχει ένα μπαλκόνι με θέα. Τα δωμάτια διαθέτουν ένα διπλό κρεβάτι κι έναν καναπέ που γίνεται
κρεβάτι. Επιπλέον, υπάρχει ένα γραφείο. Μια κουζινούλα με ένα ψυγείο, έναν φούρνο μικροκυμάτων και μια μηχανή του καφέ/τσαγιού υπάρχουν επίσης ως στάνταρ εξοπλισμός. Ένα σετ κρεμάστρων παρέχει επιπλέον κομφόρ για τους πελάτες.

Οι μικρές εκπλήξεις, όπως μία πρόσβαση στο διαδίκτυο, ένα τηλέφωνο, μια τηλεόραση και WiFi (χωρίς χρέωση) φροντίζουν για μια ευχάριστη διαμονή. Για μεγαλύτερη άνεση στα δωμάτια προσφέρονται καιφ παντόφλες. Τα μπάνια είναι εξοπλισμένα με ένα ντους, μια μπανιέρα κι ένα τζακούζι. Ένας στεγνωτήρας μαλλιών και μπουρνούζια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την καθημερινή χρήση. Για μεγαλύτερο κομφόρ στα μπάνια φροντίζουν καλλυντικά προϊόντα.

Το ξενοδοχείο προσφέρει στους πελάτες συνολικά 6 δωμάτια. Αυτά μοιράζονται σε ένα κεντρικό κτίριο και 6 διπλανά κτίρια. Στην εγκατάσταση βρίσκεται ένας χώρος φύλαξης αποσκευών. Το ασύρματο τοπικό δίκτυο στους κοινούς χώρους (χωρίς χρέωση) δίνει τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες, να επικοινωνούν με τους δικούς τους. Το γραφείο εκδρομών προσφέρει βοήθεια κατά την κράτηση των εκδρομών. Στη γαστρονομική πρόταση μετράει ένα εστιατόριο. Επίσης, υπάρχει ένας κήπος.

Σε περίπτωση ανάγκης, δίνονται θέσεις στάθμευσης στους ταξιδιώτες με δικό τους αυτοκίνητο (χωρίς χρέωση). Στις επιπλέον προσφορές ανήκουν ένα πολύγλωσσο προσωπικό, μια υπηρεσία μπέιμπι σίτινγκ, μία φύλαξη παιδιών, μια υπηρεσία μεταφοράς, ένα ρουμ-σερβις κι ένα καθαριστήριο. Προσφέρεται επίσης δωρεάν μία υπηρεσία μεταφοράς.

Bachelor ξενοδοχείο Σαντορίνη

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης με τα κορίτσια μένουν στην Sapphire Ville του ξενοδοχείου Celestia Grand και το Youweekly.gr σας παραθέτει φωτογραφίες παρακάτω:

Bachelor

Bachelor τελικός

Bachelor ALPHA Αλέξης Παππάς

Bachelor ξενοδοχείοBachelor Αλέξης ΠαππάςBachelor νικήτρια