Βούρκωσε στον αέρα του Πρωινού ο Βασίλης Χαλακατεβάκης - «Όταν περάσεις στο λίγο πριν το τέλος...»

Συγκινητικό το κλίμα στη σημερινή εκπομπή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βούρκωσε στον αέρα του Πρωινού ο Βασίλης Χαλακατεβάκης - «Όταν περάσεις στο λίγο πριν το τέλος...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Το Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (17/12) ο Βασίλης Χαλακατεβάκης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο παιδί του που ήρθε πρόσφατα στον κόσμο ενώ μάλιστα "λύγισε" στον αέρα της εκπομπής με την έκπληξη που του έκανε η σύζυγός του.

Η συγκίνηση του Χαλακατεβάκη στο Πρωινό

«Ξέρω ότι είμαι ευτυχισμένος, ότι περνάμε καλά, ότι έχουμε χημεία. ότι έρχεται το ένα δώρο δίπλα στο άλλο και νομίζω θα συνεχίσουμε κατ’ αυτόν τον τρόπο. Με τη Δέσποινα είμαστε μαζί 12 χρόνια και όσο περνάει ο καιρός γίνεται ακόμα πιο ζεστή αυτή η σχέση και πιο τρυφερή. Το θέλαμε το παιδί. Βέβαια, πιο πολύ το ήθελε η Δέσποινα, εγώ είχα τους ενδοιασμούς επειδή είχα περάσει τις περιπέτειες υγείας παλαιότερα. Και είχα μια αγωνία. Αλλά το ξεπέρασα μέσα μου, αφού η Δέσποινα δεν με αντιμετώπιζε ως άρρωστο. Είχα δύο καρκίνους πριν 12 χρόνια. Όλα καλά.

Όταν περάσεις στο λίγο πριν το τέλος, πάντα αυτό το πράγμα σε ακολουθεί. Όσο αισιόδοξος και να είσαι. Δεν πήγα ποτέ σε ψυχολόγο ποτέ, το αντιμετώπισα στο σπίτι με τη Δέσποινα, με πολλή αγάπη και το ξεπέρασα έτσι. Δεν λέω ότι δεν περνάει από το μυαλό μου, πάντα υπάρχει αυτό, αλλά νομίζω ότι κατάφερα να είμαι ώριμος και να αντιμετωπίζω τα πράγματα με αισιοδοξία», ανέφερε ο ηθοποιός.

Κατά την διάρκεια μάλιστα της συνέντευξης, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης βούρκωσε όταν στο παράθυρο εμφανίστηκε η σύζυγός του.

"Τρελαμένος" με την κόρη του - Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Βασίλης Χαλακατεβάκης καθώς πριν από λίγο καιρό ο ίδιος μαζί με την αγαπημένη του έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Από τότε, ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται πως έχει γίνει "χαζομπαμπάς" αφού έχει τεράστια αδυναμία στο αγαπημένο του κοριτσάκι.

Μάλιστα, ο ίδιος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου του αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του, αφού τις μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Έτσι, αυτή τη φορά επέλεξε να δημοσιεύσει μια άκρως τρυφερή φωτογραφία με την αγαπημένη του κόρη. Μάλιστα, στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: "Σ' αγαπώ μεν... χωρίς αλλά...".